3 gode grunde til at eje en sækkestol fra SACKit

3 gode grunde til at eje en sækkestol fra SACKit

Til soveværelset, til ungdomsværelset, stuen – you name it! En sækkestol, er stadig og har altid været en klassiker at have stående derhjemme. Sækkestolene fra SACKit, har løftet den klassiske stol til et nyt niveau, som har mange fordele og som passer ind i de fleste hjem. Læs med her.

Med en sækkestol fra SACKit, får du en moderne version af den klassiske stol, hvor der er kræset for detaljerne. Sækkestolene er i dansk design, og er utroligt komfortable at sidde it.

Måske du kan huske de ældre modeller af sækkestole, hvor man synker ned til gulvet og skal kæmpe med at sidde bekvemt? Med SACKit sækkestolene kan du godt glemme alt om at bruge tid på at sætte dig til rette, for deres version af sækkestole, giver både optimal støtte i ryggen og masser af komfort.

Menneskerne bag Sackit

Begyndelsen på SACKit virksomheden, startede i Aalborg af Kristoffer Glerup. Virksomheden har eksisteret siden 2012, og har skabt sig et stærkt designbrand. SACKit leverer dansk design som er funktionel igennem deres livsstilsprodukter.

SACKit er blandt andet kendt for deres højtalere, som både fås i mange varianter. Herudover har SACKit et produktsortiment, som dækker over blandt andet høretelefoner og clockradioer indenfor elektronik.

Indenfor møbler, kan man både vælge imellem de æstetiske sækkestole, puffer, sofaer, barstole og meget andet. Det er vigtigt at notere, at SACKit ikke kun designer møbler til indendørs brug, men faktisk også til udendørs brug. Dette betyder at du kan benytte deres møbler til terrassen eller måske et stilrent loungeområde udendørs.

 Du kan læse meget mere om det store og spændende udvalg indenfor livsstilsprodukter, som SACkit kan tilbyde på deres hjemmesiden. Hvis du er nysgerrig på mere om SACKit virksomheden, kan du også læse mere om deres værdiggrund og virksomheden, på deres hjemmeside.