Bedste dating sider
dating sider

Bedste dating sider

Hjemmesider til dating er en smart, sjov og moderne måde at møde nye romantiske bekendtskaber på. Hvad end du leder efter en lille, kort affære eller din nye store kærlighed, er der et stort marked af forskellige datingsider, der gerne vil opfylde lige netop dine behov. Derfor kan det være svært at navigere rundt på markedet, og finde ud af, hvad det egentlig er, de forskellige datingsider har at tilbyde. Netop af denne årsag er det godt, at der findes så mange forskellige tests og sammenligninger af de bedste datingsider, så du kan få dig et overblik.

Dating.dk

Denne side er kendt for at være Danmarks største datingside, hvilket naturligvis medfører en stor mængde af potentielle partnere for dig som medlem. Den store brugerbase på over 200000 medlemmer betyder af gode grunde, at udvalget er bredt og mangfoldigt.

Her er der altså om noget mulighed for at finde en, der deler interesser eller personlighed med dig, da udvalget er så utroligt stort. Det er altså et godt sted at starte, hvis du bare gerne vil ud på markedet og få en masse dates og kontakter.

Siden har en smart og let oprettelsesproces, og det tager altså ikke lang tid at komme i gang med datingen. Det er blot at indtaste sine personlige oplysninger, besvare nogle simple spørgsmål om sig selv og oprette en god, personlig profil. Så begynder mulighederne og forslagene at tikke ind.

Dating.dk har været i drift helt siden 1999, og er altså dermed en erfaren spiller på markedet, der har haft mange år til at perfektionere sin algoritme og layout.

Dette resulterer, udover de mange brugere, også i en meget flot og sikker hjemmeside, som desuden er brugervenlig. Deres kundesupport er velfungerende og effektiv.

Ud over hjemmesiden har Dating.dk også en app, som er en af de mest populære dating apps i Danmark. Det kan være smart, hvis du er på farten og gerne vil holde dig opdateret i dit dating liv.

Medlemskabet er relativt billigt i forhold til mange andre muligheder, hvilket er et stort plus. Det behøver ikke være en forfærdeligt stor udgift at møde nye mennesker. Desuden kan du prøve siden gratis i en periode først, så du kan finde ud af, om det er noget for dig.

Match.com

Allerede i det herrens år 1995 blev denne dating side startet. Den er kendt som verdens ældste dating side, selvom dette selvfølgelig ikke nødvendigvis er helt sandt. Sikkert er dog, at holdet bag Match.com om nogen har haft mange år til at optimere og udvikle deres site.

Siden er international og opererer i 24 forskellige lande, og dette giver også mulighed for at date i udlandet, på tværs af landegrænser og så videre. Der er dog også en stor aktiv brugerbase i Danmark.

Oprettelsen er nem og hurtig, men jo mere grundigt du svarer på spørgsmål om interesser og så videre, des bedre og mere effektiv bliver sidens algoritme til at matche dig med oplagte partnere.

Selvom siden officielt har 300000 medlemmer i Danmark, er dette dog ikke et tal, du kan tage helt for pålydende. Der er nemlig en stor mængde af falske og inaktive profiler, som teamet bag siden naturligvis forsøger at rydde ud i løbende. Der er dog stadig en stor mængde rigtige, aktive profiler, som du kan matche med. Specielt gennem deres inovative Match dating system, der finder det rigtige match til dig.

Demografisk ligger siden meget gennemsnitligt for en dating side, med cirka 55 procent mænd og 45 procent kvinder. Det er altså en forholdsvist lige kønsfordeling. Gennemsnitsalderen ligger mellem 25 og 30 år. Brugerbasen er altså ret ung, men som sagt er den også stor, så du vil kunne finde masser af andre singler i alle aldre.

40plus.dk

Denne side er, som det fremgår af titlen, målrettet voksne på over 40 år. Dette sikrer naturligvis at du, hvis du har denne alder og gerne vil møde andre voksne, modne mennesker på over 40, kan være sikker på dette. Det kan være befriende at slippe for de mange unge og yngre mennesker, der benytter dating sider ofte, når du egentlig helst vil møde en partner på din egen alder.

Kønsfordelingen er relativt lige med omtrent 55% mænd og 45% kvinder, og desuden er priserne pænt lave for en dansk dating side. Særligt hvis du køber medlemskab til en længere periode, 3 eller 6 måneder for eksempel, er prisen utroligt overkommelig, hvilket naturligvis er et plus.

Minimumsalderen på 40 år garanterer selvfølgelig en gennemsnitsalder, der også er højere end dette. Generelt kan det siges, at dette medfører en noget mere seriøs tilgang til dating, end du finder på nogle af de sider, der har en lavere gennemsnitsalder. Siden er altså god, hvis du leder efter et sted at finde et seriøst, modent forhold til en ligesindet.

Der er mange gode funktioner på siden, som det åbne chatforum, hvor man ofte kan finde en hed debat, og hvor man har mulighed for at skrive med andre brugere om tykt og tyndt. Dette kan være en god opvarmning til at finde sit match og chatte med sin kommende date. Desuden er der mulighed for oprettelse af events, som kan være gode muligheder for at komme ud og møde andre medlemmer uden for det almindelige date format.

Senior.dk

Dette er endnu en dating side med en særlig aldersgrænse. Senior.dk er for singler over 50 år, hvilket, igen, garanterer en vis gennemsnitsalder. Her er altså god mulighed for at møde folk, der har en lidt mere moden og seriøs tilgang til dating, end på mange andre sider med en lavere gennemsnitsalder.

Priserne er lave for en datingside, særligt hvis du køber et længere medlemskab på et halvt år eller tre måneder. Det er muligt at oprette en gratis bruger, hvilket er en god idé at gøre først. Der er dog flere centrale funktioner, som du ikke får adgang til som gratis bruger, og ønsker du for alvor at komme i gang med datingen, er det en god idé at have en fuld profil.

Senior.dk er en af de mest populære og bedste dating sider for seniorer og folk over halvtreds, hvilket er med til at garantere en ret høj mængde af aktivitet på siden. Der er altså god mulighed for at møde andre mennesker, som er interesserede i at indlede et forhold.

Hjemmesiden er nem at bruge, overskuelig og med alle de basale funktioner, du har behov for på en dating side. Der er ikke så meget unødvendigt lir. Der er dog den smarte funktion med at oprette events i den virkelige verden, hvilket giver en god mulighed for at møde ligesindede i virkeligheden, og indlede samtalen på den gode gamle måde i den virkelige verden. Du kan læse en større anmeldelse af senior dk her.

Single.dk

Denne side praler af at være den dating side, der bringer flest par sammen i Danmark. Dette er selvfølgelig ikke blevet videnskabeligt testet. Det er dog sikkert at siden har mange aktive medlemmer, og at den er velfungerende, smart og overskuelig at bruge.

Single.dk anses som en af de bedste datingsider på grund af deres matchalgoritme, som er særligt veludviklet til at lave gode, velovervejede matches. Det er altså langt fra tilfældigt, hvem du bliver sat sammen med. Et match bliver truffet på baggrund af begge parters profiler, svar på spørgsmål, interesser og så videre.

Siden har eksisteret siden 1999, og har altså haft mange år til at udvikle deres site. Det kan mærkes på det gode design, elegante layout og den effektive algoritme. Desuden har de en fin og velfungerende app til diverse smartphones, som giver mulighed for at følge med, uanset hvor man befinder sig.

Som en ulempe kan anføres prislejet, der er et trin højere end på mange af de andre sider. Den første måned er dog billig, og der er altså god mulighed for at prøve siden af, inden man smider en masse penge efter foretagendet.

I det hele taget siger prisen dog noget om, at Single.dk er en af de mere seriøse datingsider, hvor du godt kan forvente at blive mødt med mere end bare en engangsaffære, når du begiver dig på date med andre brugere. Der er mange, som går efter at finde kærligheden på siden.

Partnermedniveau.dk

Denne side stikker lidt ud i forhold til de fleste andre på markedet. Som det fremgår af sidens navn, partner med niveau, brander den sig på at have brugere af et vist ’niveau’. Der er et særligt fokus

på, at over 60% af brugerbasen efter sigende er akademikere, og der skulle derfor være gode chancer for at møde en intellektuel, veluddannet partner.

Det skal understreges, at der ikke er noget egentlige krav til at oprette sig på siden. Den høje andel af akademikere og intellektuelle må altså anses som et resultat af sidens branding og omdømme, og ikke et eller andet filter. Hvem som helst har mulighed for at oprette sig, så længe de er fyldt 18 år.

Siden går dog stadig ind under kategorien niche- eller elitedating, hvor man allerede har en vis forventning til de mennesker, man kan komme til at møde. Dette kommer også til udtryk i sidens matchsystem, der bygger på en udførlig personlighedstest, hvor man som bruger skal besvare hundredvis af spørgsmål om alt muligt forskelligt. På denne måde kan siden både lære noget om dig som person, og om dine forventninger til en eventuel partner, og på den måde forhåbentligt skabe det helt rigtige match.

Siden har været en smule kontroversiel på grund af sin åbenlyse elitisme. Man kan dog argumentere for, at der er masser af andre muligheder på markedet, og at denne specifikke side er målrettet de, der har lyst til denne form for udvælgelsesproces. Brandet er med til at sikre, at sidens brugere gerne vil møde andre, der går ind under samme niche.

Siden er velfungerende og fungerer fint, og der er altså god mulighed for at møde ligesindede, særligt hvis du er åben over for folk med akademisk og intellektuel baggrund.

50plusmatch.dk

Denne side er også for folk på over 50 år, der leder efter et forhold, en partner eller bare en date. Siden brander sig særligt på at være for mennesker i en højere alder, der går op i at være aktive og holde sig i form. Går du ind under denne beskrivelse, er 50plusmatch.dk måske den helt oplagte side for dig.

Siden opdateres jævnligt med nye funktioner og navigationsmuligheder, for at gøre den bedre, mere innovativ og smart. Naturligvis er det højeste formål her at kunne matche brugerne på den bedste og mest effektive måde. I den tråd har de også lanceret en app, så brugerne kan følge med i aktiviteterne på siden, uanset hvor de befinder sig.

Ud over det med aktive mennesker over 50 brander denne side sig også på en meget god og aktiv kundeservice. Du kan altså forvente at få hurtig og god hjælp fra en medarbejder, hvis du har problemer med eller spørgsmål til siden.

Ligesom andre sider til nichedating er denne side primært målrettet mod den relativt specifikke gruppe af singler på over 50, der holder sig fysisk aktive. Det kan måske virke lidt underligt, men er på den anden side er det en mulighed for at spare en masse tid.

Ønsker du allerhelst at møde en, der holder sig fysisk aktiv, og som du potentielt kan tale om, eller endda dyrke, sport og motion med, er dette den perfekte side for dig. Det at holde sig fysisk aktiv

vidner også om en særlig tilgang til livet og kærligheden, som kan være med til at sikre et godt match.

Be2.dk

Dette er en international datingside med over 19 millioner brugere i alt i verden. Dette åbner selvfølgelig for muligheden af at møde folk på tværs af landegrænser, eller for at date i forskellige lande over den samme platform.

Den danske brugerbase er ikke blandt de største for en dating side her i landet. Til gengæld er siden dog hastigt voksende, hvilket betyder at der er mange nye, spændte brugere, der glæder sig til at komme i gang.

Be2.dk brander sig meget på deres match algoritme, som er god til at sammensætte par ud fra svar på spørgsmål om interesser med videre. Ud over dette slår de sig på deres mulighed for anonymitet. Som bruger på siden kan du selv styre, hvilke dele af din profil, der skal være tilgængelige for fremmede.

Be2 handler, som navnet indikerer, om at finde en partner og indlede et forhold. Som bruger kan du derfor have en forventning om at møde folk, der er interesserede i seriøs dating, og ikke bare et såkaldt one-night-stand eller lignende.

Ligesom på mange andre af de bedste dating sider, bliver man her matchet med potentielle partnere ud fra begge parters svar på en række spørgsmål i en indledende personlighedstest.

Der er generelt mange overlap mellem de forskellige muligheder når det kommer til dating sider. Denne side er en blanding af mange af de ting, du finder på flere af de største konkurrenter, men kan vise sig at være den perfekte blanding for lige netop dine behov. Hvis du ønsker et seriøst forhold blandet med en vis grad af anonymitet i processen, kan Be2 måske være den oplagte side.

Victoriamilan.dk

Denne side er af gode grunde en smule kontroversiel. Der er dog ingen tvivl om, at siden har et vist marked, for ellers ville den nok ikke eksistere.

Victoriamilan.dk er en side for nichedating for folk, der er gifte. Med andre ord er det en side, hvor folk, der indgår i et ægteskab, kan møde andre ligesindede, og have affærer uden for ægteskabet.

Mange vil finde selve konceptet upassende, hvilket giver god mening, når man anser ægteskabet for at være bindende, og utroskab for at være en overordnet set dårlig ting. Har man det sådan, er der da heller ingen grund til at spilde sin tid på denne side.

Til gengæld opfylder siden tydeligvis et behov, da den har mange aktive medlemmer i Danmark. Det skal desuden understreges, at der i dagens Danmark findes mange mennesker, som vælger at indgå i åbne forhold, hvilket vil sige, at de indvilliger i gensidig utroskab. Seksuel eksklusivitet er ikke længere et fast kriterie for et sundt forhold.

Det giver god mening, at man som medlem bevarer 100 procent anonymitet. Dette sørger for, at de, der indgår i lukkede ægteskaber, har mulighed for at benytte siden uden at frygte for, at deres partner finder ud af det. Derfor er der ingen krav til opgivelse af personlige oplysninger.

Nextlove.dk

I det store hele fungerer siden fint, og er altså en glimrende mulighed for at møde nye, ligesindede mennesker, så længe man har for øje, at siden henvender sig til folk i ægteskaber, og dermed giver anledning til utroskab.

Dette er endnu en side, der henvender sig til folk i en bestemt position, altså det, man kan kalde nichedating. Her er det fraskilte og single forældre der særligt markedsføres til. Som sidens navn, nextlove.dk, indikerer, er det en måde at finde sin næste kærlighed på, efter den sidste er afsluttet.

Det kan være svært at komme ud på markedet igen, og derfor kan det være betryggende og rart at vide, at den, man dater, står i samme position. Der er nemlig mange single forældre og fraskilte, der leder efter et nyt, seriøst forhold. Dette ses tydeligt på sidens store aktive brugerbase.

Ligesom mange andre sider indleder Nextlove med at stille sine brugere en række spørgsmål, hvorfra den bruger svarene i en algoritme for at matche brugerne bedst muligt personlighedsmæssigt og praktisk. Og ligesom mange andre sider er det gratis at oprette sig og snuse rundt på siden, men ønsker du at få mere ud af profilen, kommer det til at koste penge at oprette en komplet bruger.

Tips til online dating

Det er afgjort svært at få overblik over alle de såkaldt bedste datingsider. Man kan jævnføre tests og anmeldelser, lister og så videre, men det kan stadig være svært at vide, hvilken side der indeholder lige præcis din næste store kærlighed eller romantiske forhold.

For folk i særlige målgrupper kan det være lidt nemmere, hvis der er en datingside, der henvender sig særligt til denne gruppe. Således kan du som akademiker starte med at kigge på partnermedniveau.dk, som midaldrende eller ældre kan du kigge på senior.dk eller 40plus.dk, og som ældre med en aktiv livsstil på 50plusmatch.dk. Er du fraskilt eller alene forælder kan du starte med at gå ind på Nextlove.dk, eller hvis du stadig er gift og leder efter en affære, kan det være at victoriamilan.dk er det perfekte sted at starte.

Når det er sagt, er den bedste måde at finde frem til svaret nok bare at springe ud i det og prøve nogle forskellige sider af. De fleste sider tilbyder en gratis oprettelse eller prøveperiode, hvor du kan få adgang til siden i en afgrænset periode eller i et begrænset omfang. På den måde kan du oprette dig flere steder, hvis du synes at flere af siderne lyder interessante, og så bagefter beslutte dig for den endelige.

Det er selvfølgelig heller ikke uhørt, at man benytter sig af flere datingsider på en gang. Det burde dog være muligt at finde én, der har nok aktive brugere til at holde dig beskæftiget med dates, chat og lignende.

Online dating er kun stigende i popularitet inden for alle aldersgrupper, og derfor er mange af siderne i rivende udvikling. De fleste af de større sider har nu tilhørende apps, som svarer til de mange mobildatingapps, der er utroligt populære blandt unge for tiden. Det er nemlig smart at kunne holde sig opdateret i bussen, på toilettet, eller hvor du nu måtte befinde dig. Online dating er en måde hvorpå datingen kan blive smart og behagelig, og hvor du kan slippe for det nervepirrende aspekt ved at skulle gå hen og tale med nogen på gaden, på arbejdet eller på en bar.

Det smarte ved de algoritmer, som siderne typisk benytter sig af er, at de til en vis grad sørger for, at du kommer til at møde nogen, som du vil have det godt med ud fra interesseområder, personlighed eller baggrund. Dette er noget som kan være svært at tilegne sig i den virkelige verden, og et punkt hvor online dating virkelig har noget ekstraordinært at tilbyde. Derfor giver det også god mening, at mange af siderne bliver mere nicheprægede, så folk har muligheden for at finde nogen, der leder efter et forhold på de samme præmisser som sig selv.