Bedste fiberduge til haven

Bedste fiberduge til haven

Hvis du er så heldig at være haveejer, så går du en god tid i møde. Forår og sommer er nemlig synonymt med have tid. Hvis du ønsker at komme ukrudtet til livs, og få en smuk og frodig have, så kan få gode råd med på vejen, ved at læse videre her 

Fiberdug- det bedste våben i kampen mod ukrudtet 

Er du træt af at bruge foråret til at kæmpe med ukrudtet i din have? Så skal du overveje om en fiberdug, var noget for dig. Hvis du bruger en fiberdug, eller ukrudtsdug, som underlag, så sørger du nemlig for at holde ukrudtet nede, og kan bruge tiden på at nyde din smukke have. Bliv klogere på fiberduge her, og se om det er noget for dig.  

Hvis du ønsker at vinde kampen mod ukrudtet, uden at bruge kemikalier, så er en ukrudtsdug den helt rigtige løsningen. Den sørger nemlig for, at fjerne ukrudtet, og dermed også behovet for kemikalier.  

Hvis du ønsker at kunne nyde din have, så er det derfor en god ide at du tænker langsigtet, og sørger for at bruge en fiberdug som underlag. Fordelen med fiberdugen, er at du kan holde ukrudtet væk, uden at bruge kemikalier, og uden at du skal bruge hver eneste eftermiddag i haven, på at fjerne ukrudt.  

Hvorfor skal jeg bruge en fiberdug? 

Fiberdugen er simpelthen det bedste valg, hvis du ønsker en have fri fra ukrudt. Den sørger nemlig for at frarøve ukrudtet næring, og er dermed med til at frarøve ukrudtet gode vækstforhold. Den er også et bæredygtig og miljøvenlig valg, sådan at du slipper at udsætte din have for giftige kemikalier.  

Hvis du ønsker at udsmykke din have med granitskærver, så er en fiberdug det perfekte underlag til dette. Fiberdugen slipper vandet igennem, sådan at der ikke dannes overfladevand, og er med på at hindre ukrudtet i at vokse frem mellem de smukke sten.  

Fiberduge findes i forskellige kvaliteter, og i forskellige prisklasser. Hvis du ønsker en holdbar løsning, som kan fungere igennem længere tid, så er det en fordel at vælge en af de lidt dyrere fiberduge. Men, hvis du hvert år, laver om i din have, så kan du lige så godt vælge et billigere alternativ.  

Granitskærver- det populære valg 

En ting som du finder i mange haver i dag, er granitskærver. Det er det selvfølgelig gode grunde til, da granitskærver er med til at udsmykke haven på det smukkeste vis. De findes i forskellige farver, og kan bruges til bede, have stier og til at lave en flot indkørsel.  

For at få en jævn overflade på granitskærver, samt at holde jord og sten adskilt, så anbefales det at du lægger en fiberdug under dine granitskærver. Læs om fiberdug og granitskærver her.  

Fiberdugen er selvfølgelig også med til at holde ukrudtet nede, samt at den sørger for at myrerne holder sig lang væk fra sin have. Hvis du skal bruge granitskærver til at lave en storslået indkørsel, så vil brugen af fiberdug forhindre at det kommer kørespor i granitskærverne.