Bluetooth Højtaler Test – Stor Testvinder Guide – Se De 12 Bedste Bluetooth Højtalere
Bluetooth højtaler test

Bluetooth Højtaler Test – Stor Testvinder Guide – Se De 12 Bedste Bluetooth Højtalere

Eksperternes bluetooth højtaler test

Du kan ved at læse denne bluetooth højtaler test finde den bedste bluetooth højtaler til dine behov. Skal den eksempelvis være vandtæt så den kan tages med ned til stranden, eller er det vigtigere at den spiller ekstra godt. Hvilke bluetooth højtaler er bedst til prisen, hvilken er af højest kvalitet, og hænger pris og kvalitet sammen når man skal købe en bluetooth højtaler. Men husk altid at købe din bluetooth højtaler til lavest mulig pris, dette kan du gøre ved at benytte en Capida rabatkode, eller en hvilken som helst anden rabatkode.

Bluetooth højtalere er blevet utrolig populære, særligt blandt den yngre generation. En bluetooth højtaler er derfor en fremragende ide til julegaven til teenageren eller den musikinteresserede. Det gode gamle traditionelle stereoanlæg er ved at blive erstattet af nye smarte bluetooth højtalere. Dette med god grund, for der er rigtig mange fordele ved en moderne bluetooth højtaler, de kan tages med over alt fordi de har indbygget batteri, flere af dem er vandtætte og så kan du naturligvis afspille musik trådløst via bluetooth.

Denne bluetooth højtaler test indeholder:

 • Samlet guide af de bedste og mest testvindene bluetooth højtalere, på markedet.
 • Oversigt over de kilder vi har anvendt for at finde de bedste bluetooth højtalere.

Bluetooth højtalere i denne test:

TestAvisen.dk indsamler resultater fra forskellige bluetooth højtaler test, lavet i ind og udland. Det vil sige at vi ikke selv tester produkterne, men derimod samler resultater fra uvildige tests. Dette har vi gjort for at give dig et samlet billede, af de bedste bluetooth højtalere på markedet lige nu.

afstandsstykke sort

Bang & Olufsen BeoPlay M5

 gul stjerne6 ud af 6 stjerner hos Jyllands-posten

gul stjerne5 ud af 5 stjerner hos Which.co.uk

Bang & Olufsen BeoPlay M5 sort

Forhandler

                 Pris                                             Levering                                        endelige pris                
                  4.299 Kr.                                     0 Kr.                                                4.299 Kr. 

     Læs Mere

Pris 4.299 Kr.          |          Levering 0 Kr.

Bang & Olufsen BeoPlay M5 er blevet testet at to store annerkende medier, den danske avis Jyllands-posten og det store engelske testmagasin Which.co.uk. Bang & Olufsen BeoPlay M5 er en af de store højtalere fra BeoPlay familien, dette er naturligvis også noget som imponerede de 2 medier som lavede testen dette var blot en af grundene til at de gav denne bluetooth højtaler topkarakterer.

Elegant & stilrent dansk design

BeoPlay M5 er designet til at kunne passe ind i hvilket som helst hjem, og et hvert rum i hjemmet, men samtidigt også kan skille sig smukt ud. Højttaleren er en fryd for øjnene det varme uld kombineret med det kolde aluminium giver også et pænt visuelt udtryk. Materialerne udstråler sammen en rolig og behagelig elegance.

Designeren af BeoPlay M5 er Cecilie Manz, som er en dansk prisbelønnet designer.
Hun blev af Maison & Objet Paris kåret til designer af året 2018
Hun har udover BeoPlay M5 bl.a. designet BeoPlay M3 & B&O højtaleren P6

Højtaleren er blevet lanceret i farverne Natural, Black og Infantry Green.
BeoPlay M5’s frontcover er lavet af vævet uld, fra den danske tekstilproducent ”Kvadrat”

Krystalklar lyd med dyb bas

Forventningerne til Bang & Olufsen er altid tårn høje, fordi at de er en Dansk virksomhed som er kendte for at lave produkter af rigtig høj kvalitet. Eksperterne havde også sat forventningerne høj, inden de begyndte at lave en bluetooth højtaler test af denne BeoPlay M5 og de blev kun positivt overrasket. Dette blandt andet fordi at BeoPlay M5 formår at levere en stor og kraftig lyd med en perfekt dyb bas. Dette er muligt på grund af deres veludviklede 360 graders lydsystem og kraftfulde lydenheder. 

BeoPlay M5 er den perfekte bluetooth højtaler til fest eller stille fordybelse. Den leverer nemlig en fremragende god lyd, uanset om volumen er høj eller lav. Dette gør den til en super god alsidig højtaler, som kan bruges til at spille stille og rolig baggrunds musik, eller op til dans. 

Højttaleren er udstyret med følgende effektforstærkere:

 •       1 x 40W woofer (basenhed)
 •       1 x 30W mellemtone
 •       1 x 30W front diskant
 •       1 x 30W bag diskant

Størrelsen på lydenhederne er som følgende:

 •       1 x 5″ woofer (basenhed)
 •       1 x 1,5″ mellemtone
 •       3 x ¾ diskant
Bang & Olufsen BeoPlay M5 sort

Mulighed for sammenkobling af flere højtalere

BeoPlay M5 er udstyret med Bang & Olufsen Multiroom funktion. Det betyder at den kan integreres med BeoPlay M3, A6, A9 i en såkaldt Multiroom-opsætning den kan naturligvis også spille alene sammen med andre højttalere med Airplay, Spotify Connect eller Chromecast built-in. Dette giver dig mulighed for at kunne spille forskelligt musik i forskellige rum eller spille den samme musik i hele hjemmet. BeoPlay M5 kan nemt kobles op til at spille sammen med Bang & Olufsens andre Multiroom højtalere som for eksempel Beosound 1, Beosound 2, S8 og Beosound 35.

Streamingsmuligheder

Du har med denne BeoPlay M5 bluetooth højtaler mulighed for streame din musik på mange forskellige måder. BeoPlay M5 har indbygget Airplay og understøtter Airplay 2.0. Dernæst kan du også nemt streame via Bluetooth 4.0, Spotify Connect og Chromecast built-in. Hvis du ønsker at der skal spilles over Multiroom, skal det være over Deezer, TuneIn, eller Bang & Olufsen appen. Benytter du Bang & Olufsen appen kan du tilpasse lyden, så den passer til højtalerens omgivelser.

Fordele ved denne B&O BeoPlay M5

 • Stilfuldt kvalitets design. 
 • Krystalklar & kraftfuld 360 graders lyd. 
 • Velbalanceret lyd også ved høj volume.
 • Kan betjenes via alle bluetooth enheder f.eks. smartphone & tablet.

Bang & Olufsen BeoPlay M5 har følgende mål 18,5 cm x 16,5 cm x 16,5 cm & vejer 2,54 kilo.

Vælger du at købe en B&O BeoPlay M5 højtaler, har vi lagt en video til opsætning højere oppe i denne store bluetooth højtaler test.

afstandsstykke sort

JBL Charge 3

gul stjerne 5 ud af 5 stjerner hos Whathifi.com

gul stjerne 9 ud af 10 stjerner hos M3.se

gul stjerne 4,5 ud af 5 stjerner hos Techradar.com

gul stjerne Specielt anbefalet hos Lydogbillede.dk

JBL Charge 3 sort

Forhandler

                 Pris                                             Levering                                        endelige pris                
                  1.290 Kr.                                     0 Kr.                                                1.290 Kr. 

                  1.299 Kr.                                     0 Kr.                                                1.299 Kr.

     Læs Mere

Pris 1.299 Kr.          |          Levering 0 Kr.

afstandsstykke sort

Pris 1.299 Kr.          |          Levering 0 Kr.

Hele 4 forskellige hold eksperter har haft lavet en bluetooth højtaler test af JBL Charge 3. Alle eksperterne er helt enige om at her er højtaler, som er ekstremt velfungerende og som har fede features. JBL Charge 3 har blandt andet bluetooth funktion, en 6000 mAH powerbank, højtalertelefon funktion og så er den naturligvis vandtæt. Dette er blot noget af det du får hvis du køber denne højtaler, for denne lille højtaler har rigtig meget at byde på. Det er også dette at test eksperterne fra både Danmark og udlandet har lagt mærke til, derfor har de givet denne højtaler flotte topkarakterer.

5 Geniale funktioner

JBL Charge 3 har utrolig mange seje funktioner, først og fremmest har den naturligvis bluetooth funktion. Dernæst kan den oplade dine enheder eksempelvis din smartphone fra det 6000 mAH store indbygget batteri. Du kan også besvare opkald via din bluetooth højtaler og derved snakke i telefon gennem højtaleren. svøm med din JBL højtaler, det lyder måske umiddelbart som en dårlig ide men højtaleren er faktisk vandsæt. Sidst men ikke mindst kan du forene dine højtalere ved at tilkoble dem, derved opnå du en bedre lyd.

Tag festen med dig overalt

JBL Charge 3 kan stå i stuen og spille god musik, men den kan også tages med på farten. Højtaleren har nemlig et stort 6000 mAH indbyget batteri, dette giver dig mulighed for at lytte til musik i hele 20 timer, men også mulighed for at oplade din telefon eller tablet i løbet af dagen. Derudover vejer højtaleren kun 800 gram, dette gør det super nemt at tage den med rundt omkring.

Husk på at denne bluetooth højtaler også er vandtæt, den er derfor helt perfekt at tage med til stranden eller en tur til søs. Du behøver ikke en gang at have din telefon i nærheden, for med den smarte bluetooth funktion kan du afspille musik fra din telefon eller tablet i en radius af 22,5 meter. Du kan derfor trygt have telefonen i lommen samtidig med at du spiller op til fest, hjemme i haven eller hvilket som helst andet sted. 

Glimrende lyd & stærk bas

Det vigtigste ved en højtaler er naturligvis lyden, og heldigvis er eksperterne ganske imponeret over den glimrende lyd og stærke bas som JBL Charge 3 producerer. Lyden er god og stabil, med en dejlig balancering af de forskellige lydkomponenter. Det er muligt hvis man skruer helt op for volumen, at høre en lille smule mislyd men det skal dertil også siges at den kan spille meget højt. Når det så er sagt så roset denne bluetooth højtaler til skyerne for den rigtig gode bas, som er rigtig fint doseret i forhold til resten af lyden. Bassen har en dejlig kraftig, men også en meget fast lyd. Så er du typen som søger en praktisk højtaler med god bas, så er dette et rigtig godt bud.

Sammenkobling med andre JBL højtalere

Som skrevet har denne JBL Charge 3 rigtig mange fede funktioner en af dem er Connect-funktionen. Denne går at man kan koble JBL Charge 3 sammen med andre JBL højtalere, ved at gøre dette kan man lytte til musikken i stereo form. Men denne funktion gør det også muligt at koble højtalerne sammen og placere dem i hvert sit rum i huset, sådan at der i alle rum i huset spilles samme musik dette kaldes multi-room lyd.

Denne bluetooth højtaler placeres i liggende form og ikke stående som så mange andre højtalere. På oversiden finder du knapper til at styre volumen, Bluetooth og JBL Connect, på bagsiden er de beskyttede udgange til oplader, USB og AUX placeret.

Fordele ved JBL Charge 3

 • Oplad dine enheder med højtaleren.
 • Transportabel højtaler.
 • Sammenkobel flere JBL bluetooth højtalere via JBL Connect.
 • Denne model er vandtæt.
 • Afspild musik fra din telefon – tablet via bluetooth.
 • Afspild musik i hele 20 timer.
 • Foretag og besvar opkald, fra denne højtaler
 • Glimrende lyd & dejlig kraftig bas.

JBL Charge 3 måler 21,3 cm x 8,7 cm x 8,9 cm og vejer 770 gram.
JBL Charge 3 kan købes i fem forskellige farver, henholdsvis sort, rød, grå, grøn og blå.

JBL Charge 3 vandtæt, rød højtaler, rød taske med blå højtaler, i en vandpyt
afstandsstykke sort

Marshall Stanmore

gul stjerneTopkarakter hos Meremobil.dk

gul stjerneTopkarakter hos Ekstra Bladet

gul stjerneTopkarakter hos Teknisk Ukeblad

gul stjerneTopkarakter hos Ljudochbild.se

gul stjerneTopkarakter hos Bestbuy.com

gul stjerneEditor’s Choice hos PCmag i England

gul stjerneSpitzenklasse hos Hifitest.de

gul stjerneTestvinder hos Lydogbillede.dk

Marshall Stanmore, sort bluetooth højtaler, guld skrift

Forhandler

                 Pris                                             Levering                                        endelige pris                
                   1.699 Kr.                                    0 Kr.                                                1.699 Kr. 

                   2.090 Kr.                                    0 Kr.                                                2.090 Kr.

                   1.649 Kr.                                    0 Kr.                                                1.649 Kr.

Pris 1.699 Kr.          |          Levering 0 Kr.

afstandsstykke sort

Pris 2.090 Kr.          |          Levering 0 Kr.

afstandsstykke sort

Pris 1.649 Kr.          |          Levering 0 Kr.

Marshall er et utroligt anerkendt mærke, særligt inden for rock verdenen hvor de gennem årtier har leveret højtalere og forstærkere. Disse kvalitets produkter har de taget de bedste egenskaber fra og lavet muligvis en af verdens bedste bluetooth højtaler ud af. Ihvertfald har denne Marshall Stanmore bluetooth højtaler fået topkarakterer fra alle 8 hold testeksperter. For ikke nok med at retro designet er super lækkert og elegant, så er den indre teknik og lydtrykket som kommer ud mindst lige så fantastisk. Denne Marshall Stanmore højtaler er ikke transportabel, som de fleste andre bluetooth højtalere, men derimod en flytbar stationær enhed.

Vintagestil fra rockens guldalder

Noget der er ganske unikt ved denne Marshall højtaler, er det ikoniske vintage design som er udformet som en klassisk guitarforstærker. I det hele taget har de gjort meget ud af at denne bluetooth højtaler skulle ligne en traditionel guitarforstærker. Hvilket også ses ved jack stikledningen, den er udformet som en spiralledning sådan som ledninger til de gode gamle elguitarer tog sig ud. 

 

Designet er virkelig gennemført og vintage stilen har fået en gennemgribende rolle i højtaleren udseende, dette er tydeligvis den perfekte 18 års gave. Det er tydeligt at inspirationen til udsenet kommer fra rockens guldalder tilbage i 60’erne & 70’erne. Højtaleren er beklædt med kunstlæder, og fremstår derved som en klassisk guitar forstærker med 60 år på bagen, hvilket er helt perfekt. Kontrolerne til justering af volumen, bas og diskant er alle med store drejeknapper. Den moderne ON – OFF knappe er byttet ud med en lækker forgyldt vippekontakt. Dette sætter lige prikken over i’et og det bider testeksperterne også mærke ved hvilket udmunder sig i absolutte topkarakterer for det smukke design. 

Marshall Stanmore bluetooth højtaler, sort jackstik, 2 tatoveret hænder

Alsidig rock bluetooth højtaler

Højtaleren design udstråler meget kraftigt, at denne trådløse højtaler kun er til dedikeret rock fans. Dette er da også noget eksperterne lige kort nævner, for denne højtaler er som skabt til at genspille de helt store rocknumre.Basenheden er perfekt til at gengive rockens trummer og basgange, guitar spillet er også utrolig lækkert takket være den fint følene diskant. Praksis er dog at højtaleren også til perfektion, kan afspille elektronisk musik og de mest populære nye pop udgivelser.

Byggekvaliteten er også noget som indbringer Marshall Stanmore, store buketter af roser og topkarakterer fra de fleste testpaneler. Konstruktionen er også utrolig stabil og solid, der er på ingen måde gået ned på kvalitet i forhold til materialer, dette giver også højtaleren en samlet vægt på lige knap 5 kilo.

Tilslutningsmulighederne er mange dette er også noget som anmelderne hæftede sig ved da de lavede en bluetooth højtaler test af Marshall Stanmore og dette er bestemt noget som har været med til at indbringe de mange topkarakterer. Ford du har mulighed for både at afspille musik via bluetooth i ekstra høj digital kvalitet, RCA/phono-bøsninger, optisk digital indgang og sidst men ikke mindst naturligvis almindelig jackstik tilslutning.

Fordele ved Marshall Stanmore

 • Tilslutningsmulighederne er utrolig mange.
 • Meget stabil & solid konstruktion.
 • Glimrende som festhøjtaler da den kan spille meget højt.
 • Gennemført vintage design fra rockens storhedstid.
 • Legendarisk mærke med fantastisk historie.
 • Utrolig velspillende bluetooth højtaler, særligt til rockmusik.

Specifikationer for Marshall Stanmore

Opsæt den fede funktion Wireless Multi-Room Speaker System, med dine Marshall højtaler se hvordan på videoen ovenover.

afstandsstykke sort

Libratone Zipp Mini

gul stjerne8 ud af 10 stjerner i Mobil.nu

gul stjerne5 ud af 6 stjerner Lydogbillede.dk

gul stjerneTestvinder hos tyske Chip.de

libratone logo
Libratone Zipp Mini bluetooth højtaler blå - hvid

Forhandler

                 Pris                                             Levering                                        endelige pris                
                   2.410 Kr.                                    0 Kr.                                                2.410 Kr. 

                  2.049 Kr.                                    0 Kr.                                                2.049 Kr.

     Læs Mere

Pris 2.410 Kr.          |          Levering 0 Kr.

afstandsstykke sort

Pris 2.049 Kr.          |          Levering 0 Kr.

Libratone Zipp mini er opkaldt efter sin storebror /  storesøster, for denne højtaler er nemlig en mindre version af den meget populære Libratone Zipp. Denne trådløse højtaler har den smarte funktion at du kan skifte højtalerstoffet ved blot at lyne det af med lynlåsen. Det er også denne smarte funktion som har givet den navn-delen “Zipp” hvilket giver ganske glimrende mening. Højtalerstoffet fås i mange forskellige farver lyserød, grøn, rød, grå, gul og mørke grå.

Libratone Zipp mini har den velkendte form fra en vandflaske eller termoflaske, højtalerens størrelse er også nogenlunde 1/1 i forhold til disse genstandes størrelser. Højtaleren har en passende størrelse i forhold til at den er nem at tage med rundt omkring. Men samtidig er der blevet plads til super fed højtalerenheder, med separat bas og diskant. Når musikken spiller er man slet heller ikke i tvivl om at der kvalitet som denne bluetooth højtaler er opbygget af. Lyden er ganske enkelt pragtfuld, som eksperterne siger lyden er præcis og naturtro i hele spektret. Det er naturligvis ej heller tilfældigt at højtaleren er rund, dette giver nemlig en ensartet lyd i en vinkel af 360 grader.

Lækre multirums funktioner

Ved at købe denne højtaler får du rigtig mange seje funktioner, en af dem er multirums funktionen. Du kan med denne funktion, styre helt op til 16 højtaler som er fordelt i hele hjemmet via din smartphone eller tablet. 

Du skal blot downloade Libratone’s app den er tilgængelig både fra IOS & Android. Denne app giver dig fuldt kontrol over de forskellige trådløse højtalere, du kan afspille forskellige sange i alle husets rum og samtidig selv vælge hvor højt de forskellige højtalere skal spille. Dette system fungere super godt fordi hver enkelt højtaler er sat op på husets Wi-Fi. Denne funktion er normalt kun nogest som man ser på langt dyrere bluetooth højtalere, så dette har naturligvis været medvirkende til de flotte karakterer fra testeksperterne.

Libratone Zipp mini gul - blå, bøger, guitar, plante, hvidt bord, vindue

Krystalklar Lyd & enkel betjening

Libratone Zipp mini emmer af kvalitet, der er blevet plads til et batteri som kan spille musik i hele 10 timer. Derudover er der blevet plads til indbyggede klasse-D forstærkere, disse yder tilsammen hele 60 Watt. Alligevel har Libratone været meget ydmyge og anbefalet at stille denne højtaler i mindre rum, dette ser eksperterne dog ingen grund til for med dens kvaliteter rækker til langt mere end et lille rum. Højtaleren er da også Designet til at tages med rundt omkring, de har nemlig lavet den lille håndledsstrop i læder. Køber man denne bluetooth højtaler, er det da også helt oplagt at tage den med rundt omkring, den er jo også meget fin at vise frem i et offentligt rum. 

Libratone Zipp mini gør det muligt at streame trådløst vi den klassiske bluetooth funktion lige som så mange andre bluetooth højtalere. Men denne model understøtter også Spotify Connect, med flere med denne funktion af spiller din højtaler selvstændigt musik. Du har selvfølgelig selv kontrollen over hvad højtaleren skal spille og hvor højt den skal spille, dette justerer du enten på din smartphone eller tableteller på højtalerens touch-felt.

Fordele ved Libratone Zipp Mini

 • Kraftige klasse-D forstærker som tilsammen yder 60 Watt.
 • Betjæning via Wi-Fi, Bluetooth og selvstændig streaming.
 • Krystalklar 360 graders lydudstråling.
 • Multirumsfunktion tilslut flere højttalere.
 • Nem at transporterer & kan afspille musik i 10 timer.
 • Mulighed for at skifte højtalerstoffet til andre farver.

Kunne du tænke dig at se hvordan man skifter det meget omtalte højtalerstof? Vi har lagt en video lidt højere oppe i dette indlæg, som rigtig fint viser dette.

Libratone Zipp Mini grå, 3 bøger, planter, vinduer
afstandsstykke sort

MOVEit

gul stjerneAnbefalet af norske Tek.no

gul stjerne4,6 ud af 5 stjerner Recordere.dk

Forhandler

                 Pris                                             Levering                                        endelige pris                
                       999 Kr.                                    0 Kr.                                                  999 Kr. 

                  999,95 Kr.                                   0 Kr.                                             999,95 Kr.

                   1.199 Kr.                                    0 Kr.                                               1.199 Kr.

Pris 999 Kr.          |          Levering 0 Kr.

afstandsstykke sort

Pris 1.199 Kr.          |          Levering 0 Kr.

afstandsstykke sort

Pris 999,95 Kr.          |          Levering 0 Kr.

Bluetooth højtaleren MOVEit er fra firmaet med høj elegance nemlig SACKit, de laver holdbarer varer af høj kvalitet eksempelvis også sækkestole og borde. Men de har her givet sig i kast med at fremstille en af markeds absolut bedste trådløse højtaler til en relativ beskeden pris.

Højtaleren kan tilkobles både via Wi-Fi, bluetooth men kan også forbindes til Spotify connect og Airplay. Dette er noget som virkelig er med til at give de høje karakterer til højtaleren for en ting er at kunne tilkoble sin højtaler via bluetooth noget andet er at have så mange forskellige forbindelses muligheder. 

En højtaler med mange muligheder

Batteriets størrelse er på 2200 mAH, hvilket giver dig god mulighed for at tage højtaleren med dig på din vej. For det relativt store batteri gør det muligt at afspille musik uafbrudt i hele 8 timer, er højtaleren løbet tør for strøm tager det ikke lang tid at lade den op igen. Selv om MOVEit er en af de lidt større bluetooth højtalere på markedet, er den på ingen måde besværlig at tage med sig rundt omkring. For designet er fantastisk, meget kompakt og med et lille skjult håndtag på den hvide plastikbagside. Faktisk er hele højtalerens remme lavet af hvidplastik, dette er særligt de Norske testeksperter fra Tek.no meget begejstret for, de syntes at det “løfter designet” til et andet niveau. 

Ønsker du blot at have højtaleren til at stå der hjemme som en dekorativ genstand som samtid har en glimrende funktionel funktion, er der med denne højtaler rig mulighed for dette. Eksperterne fra Tek.no som har haft lavet en bluetooth højtaler test af MOVEit beskriver blandt andet højtaleren som en der passer ind alle steder, det minimalistiske design passe både til køkkenet soveværelset, badeværelset men også ude i haven.  

MOVEit bluetooth højtaler, høretelefoner, blomst, skål, vindue, hvid bordplade

Glimrende lydkvalitet

Begge testpaneler er ganske forbløffet over den fantastiske lydkvalitet, som MOVEit præsterer at frembringe når man afspiller musik fra den. De mener alle at højtalerens lyd er en god oplevelse, og dette uanset hvilken slangs musik man ønsker at spille fra den. Men det er klart at er du typen, som leder efter en højtaler som skal kunne spille alle de store rock numre for fuld skrue til perfektion, så er det ikke denne højtaler du skal købe. Men er du derimod til lidt mere “normal” musik måske i form af noget moderne pop, ja så er denne bluetooth højtaler helt perfekt til dig. Du kan lige nu købe den billigt på SACKit’s hjemmeside ved at benytte en SACKit rabatkode.

Hurtig opsætning og nem betjening

Har du mere end en højtaler, kan du forbinde dem og derved få funktionen “multi-rum” dette får man ved at placerer forskellige højtalere i hvert sit rum i hjemmet. Man kan nu styre musikken uafhængigt af hinanden, fra sin smartphone eller tablet via en app. Det er muligt at skifte sange og skrue op og ned for volumen, du kan naturligvis også tænde og slukke musikken i de forskellige rum fra den enhed.

Benyt SACKit’s egen app

SACKit har lavet deres helt egen app, denne kan du frit gøre brug af ved at købe en MOVEit bluetooth højtaler. Med appen kan du utrolig nemt finde rundt, blandt kendte radiostationer og frit vælge mellem et stort antal musiknumre og albums. Har du et Spotify abonnement, kan du også gøre brug af den smarte funktion Spotify Connect

Fordele ved MOVEit Wi-Fi & Bluetooth

 • Nem & meget overskuelig app.
 • Bluetooth funktion.
 • Elegant & stilrent design.
 • Hurtig opsætning & nem betjening.
 • Glimrende lydkvalitet.
 • Kvalitets ramme af let hvid plastik.
 • Afspil musik uafbrudt i hele 8 timer.
 • Mulighed for at benytte Spotify Connect.
 • Hurtig opladning af batteriet.

Ønsker du at se en kort præsentationsvideo af  den omtalte MOVEit bluetooth højtaler? Hvis ja så kan vi glæde dig med at vi oppe i toppen af denne sektion, har vedlagt en fin lille youtube video som fint viser højtaleren frem i video format.

Specifikationer af MOVEit Wi-Fi & Bluetooth

MOVEit trådløs højtaler, sort bord med nøgler og telefon, rød - sort tapet i baggrunden
afstandsstykke sort

Bang & Olufsen BeoPlay A1

gul stjerne6 ud af 6 stjerner hos Computerworld.dk
gul stjerne
Anbefalet af Aftonbladet.se
gul stjerne9 ud af 10 stjerner hos M3
gul stjerne9 ud af 10 stjerner i Mobil.nu
gul stjerne5 ud af 6 stjerner hos Lydogbillede.dk

Bang & Olufsen BeoPlay A1

Forhandler

                 Pris                                             Levering                                        endelige pris                
                   1.795 Kr.                                    0 Kr.                                               1.795 Kr. 

     Læs Mere

Pris 1.899 Kr.          |          Levering 0 Kr.

Bang & Olufsen har altid været kendt for deres smukke minimakistiske design, denne BeoPlay A1 kommer bestemt ikke til at ændre på dette. Højtaleren er designet at den danske møbeldesigner Cecilie Manz, hun har endnu en gang formået at designe en utrolig smuk højtaler for Bang & Olufsen. Temaet har været at lave en lille elegant højtaler med en smuk aluminium overflade, dette er lykkedes til perfektion. Hullerne i aluminiums overfladen er laserskårne, dette udelukkende for at opnå det bedste slut resultat. BeoPlay A1’s design fuldendes med den rustikke læder vedhæng, som også er super praktisk at hænge højtaleren op med.

B&O BeoPlay A1 den nye efterkommer

Bang & Olufsen BeoPlay A1 er efterkommeren af det bedst sælgende B&O produkt nogensinde nemlig BeoPlay A2, den blev solgt i mere end 200.000 eksemplarer. Det var derfor også helt oplagt at der skulle komme en efterkommer af denne populære højtaler, og det blev denne BeoPlay A1. Anmelderne som har lavet denne bluetooth højtaler test, er også meget begejstrede for dette nye produkt.

Højtaleren måler kun 13 centimeter i diameter, og er lige under 5 centimeter høj dette er den hidtil mindste højtaler fra Bang & Olufsen. Nogle vil måske mene at højtaleren særligt på grund af størrelsen ikke ser ud af meget ved første øjekast, men dette er bestemt ikke tilfældet, for når musikken tilsluttes er der ingen tvivl at spore. Alle Testpaneler er meget imponeret over den klare/rene lyd og bassen som i følge eksperterne er i særklasse. For selv om højtaleren er lille har de alligevel fundet plads til en række kvalitets komponenter , her i blandt en 3 -tommers basenhed. Denne bas-enhed er specielt fremstillet til denne A1 bluetooth højtaler, lige som at selve konstruktionen er speciel fremstillet til at udnytte bordoverflader som en ekstra basforstærker. 

Avanceret digital lyd

Fordi at alle Bang & Olufsen’s højtalere har en fantastisk ren lyd og i særklasse god bas, er de naturligvis blevet spurgt til hvordan deres højtalere kan performe så god. Dertil svarede B&O’s chefdesigner i et interview at en af hemmelighederne bag den gode lyd er en avanceret digital behandling af lyden, kombineret med overvågning af højtalerenhederne. Dette vil sige at elektronikken konstant korrigerer og kompenserer, for de ulineariteter og andre begrænsninger. Dette sikre at lyden altid er perfekt og ikke forvrænger eller får mislyde. 

BeoPlay A1 grå

Selv om målene på Bang & Olufsen’s BeoPlay A1 ikke er synderligt store, så er det alligevel lykkedes dem at få den til at yde hele 2 x 140 Watt i henholdsvis bas & diskant. Medvirkende til dette er det relativt store indbyggede batteri på 2200 mAH, dette batteri sikre dig også hele 24 timers afspilningstid, hvilket er langt mere end de fleste konkurenters bluetooth højtalere. Dette er også noget som personerne bag denne bluetooth højtaler test bider mærke i, for det er faktisk dobbelt så lang afspilningstid som de fleste andre bluetooth højtalere i denne prisklasse.

Indbygget mikrofon

B&O har altid flere kort i hånden, dette er også tilfældet ved denne lille BeoPlay A1 den kan nemlig mere end at spille musik. For med den indbygget mikrofon, kan du bruge højtaleren som håndfri speakerphone. Dette kan fjerne mange problemer både for virksomheder og private, for man kan blandt andet benytte denne funktion til et møde hvis nogle er forhindret i at komme kan de lytte med gennem højtaleren og naturligvis også besvare eventuelle spørgsmå men også selv komme med input. Du kan som privat person besvare opkald via højtaleren eksempelvis mens du kører bil eller sidder i lænestolen med en kop kaffe. For at få samtalen til at glide bedst muligt er højtaleren designet med en let buet bund hvilket gør mikrofonen virker optimalt i alle retninger.

Stereo lyd 

Selv om BeoPlay A1 er en mono højtaler, giver den indbygget elektronik en rummelig lyd. En lyd som på mange måder virker som havde man en fuld stereo lyd, dette er naturligvis ikke virkelighed da stereo lyd kræver minimum 2 højtalere. Men ønsker du stereo lyd er der rig mulighed for dette ved blot køb at 2 højtalere kan du opnå et helt perfekt stereobillede.  

Fordele ved Bang & Olufsen BeoPlay A1

 • Smukt, råt minimalistisk design.
 • Fantastisk lyd output i forhold til størrelsen.
 • 24 timers uafbrudt afspilningstid.
 • Avanceret digital behandling af lyden.
 • indbygget mikrofon sikre håndfri speakerphone.
 • Glimrende tilgængelig app til IOS & Android.

Specifikationer af B&O BeoPlay A1

Se en instruktions video af BeoPlay A1 i toppen af indlægget.

A1 bluetooth højtaler
afstandsstykke sort

JBL Clip 2

gul stjerne4 ud af 5 stjerner hos Cnet.com
gul stjerne4 ud af 5 stjerner hos Pcmag.co
gul stjerne4 ud af 5 stjerner hos teknikmagasin M3.se

Se instruktions videoen af JBL Clip 2 ovenover, det er en kort video på lige under et minut som fint viser alle højtalerens funktioner.

Specifikationer af JBL Clip 2

JBL Clip 2

Forhandler

                 Pris                                             Levering                                        endelige pris                
                       820 Kr.                                    0 Kr.                                                 820 Kr. 

                       390 Kr.                                    0 Kr.                                                  390 Kr.

                      499 Kr.                                    0 Kr.                                                  499 Kr.

Pris 820 Kr.          |          Levering 0 Kr.

afstandsstykke sort

Pris 390 Kr.          |          Levering 0 Kr.

afstandsstykke sort

Pris 499 Kr.          |          Levering 0 Kr.

Hele 3 hold eksperter har haft JBL Clip 2 under luppen og lavet en bluetooth højtaler test, eksperterne kommer fra 3 forskellige lande henholdsvis USA, England & Sverige alle har de lavet en glimrende bluetooth højtaler test. Fælles for de 3 testpaneler er at de alle meget begejstret for denne praktiske og velspilende trådløse højtaler. De har vurderet højtaleren ud fra parametrene design, pris, lyd, funktionalitet og brugervenlighed, særligt kvalitet og lyd vurderes højt i alle 3 tests.

Praktisk design og funktioner

JBL Clip 2 udstråler at den er designet til unge mennesker, højtaleren har et praktisk design og er udstyret med en karabinhage. Dette gør det super let at tage den med på farten, og nemt at hænge den op i et træ, på tasken eller et helt andet sted. Med det indbygget batteri, kan du uafbrudt afspille musik hele dagen, mere specifikt faktisk hele 8 timer. JBL Clip 2 er designet til at komme med på tur og dens smarte funktioner går det til en rigtig god oplevelse. Eksempelvis er denne bluetooth højtaler vandafvisene, faktisk er den vandtæt hvilket du kan se på youtube videoen ovenover. Du kan derfor trygt tage højtaleren med til stranden, uden at bekymre dig over om den skulle gå i stykker af det.

God lyd til lave priser

Som eksperterne nævner er JBL Clip 2, perfekt til de forbrugere som ønsker en god højtaler,som samtidig skal holde sig indenfor et mindre budget. Du før med denne JBL bluetooth højtaler meget for pengene, højtaleren er praktisk, af høj kvalitet, og spiller ganske godt.

Er man til de meget bastunge numre hvor volumen skal højt op, er denne højtaler ikke noget for dig. Den har nemlig lidt svingninger i bastunge sange, særligt hvis volumen er høj. Er du der i mod til det moderne pop er denne højtaler perfekt her afspiller den sangene helt perfekt og du kan bare skrue op for fuld skrue.

JBL Clip 2 bluetooth højtaler, hænder, vand, rød - blå

Opret forbindelse via bluetooth

JBL Clip 2 er naturligvis kompatibel med bluetooth, hvilket betyder at du trådløst kan afspille musik på højtaleren. Du styrer musikken som normalt enten fra Spotify, itunes, youtube eller hvor du nu plejer at afspille din musik fra. Højtaleren kan også forbindes med din smartphone eller tablet via jackstik.

Du kan også besvare opkald og ringe til personer via denne JBL højtalers bluetooth funktion.

JBL Clip 2 har mange smarte funktioner en af dem er at du kan tilkoble flere højtalere sammen og derved skabe en stereo lyd. Dette gør du ved at placere højtalerne rundt om dig, så du får lyd fra alle hjørner, dette giver dig den bedst mulige lyd oplevelse.

 

Fordele ved JBL Clip 2

 • Designet til at tages med på farten.
 • Afspild musik uafbrudt i 8 timer.
 • JBL Clip 2 er vandresistent.
 • God & velbalanceret lyd.
 • Mulighed for sammenkobling af flere højtalere.
 • Betjen højtaleren med telefonen via bluetooth.

Se den officielle JBL Clip 2 video med alle højtalerens mange funktioner vi har lagt videoen ind i toppen af denne sektion.

afstandsstykke sort

Marshall Stockwell

gul stjerne3 ud af 5 stjerner hos Techradar.com
gul stjerne3,5 ud af 5 stjerner hos Pcmag.com

Se den officielle video af Marshall Stockwell Bluetooth højtaler ovenover.

Specifikationer af Marshall Stockwell.

Forhandler

                 Pris                                             Levering                                        endelige pris                
                    1.390 Kr.                                    0 Kr.                                              1.390 Kr. 

                      970 Kr.                                    0 Kr.                                                  970 Kr.

                      999 Kr.                                    0 Kr.                                                  999 Kr.

Pris 1.390 Kr.          |          Levering 0 Kr.

afstandsstykke sort

Pris 999 Kr.          |          Levering 0 Kr.

afstandsstykke sort

Pris 970 Kr.          |          Levering 0 Kr.

Marshall Stockwell er blevet testet af 2 hold kompetente eksperter fra henholdsvis Techradar.com og Pcmag.com fælles for dem begge er at de giver højtaleren ganske pæne karakterer. Du har måske tidligere hørt om det ikoniske mærke Marshall, som igennem en lang årrække har været kendte for deres traditionelle produktion af særligt guitarforstærkere. Men de har særligt den seneste tid vist at de har meget mere at byde på end ikoniske guitarforstærkere, og er nu begyndt at lave testvindene bluetooth højtalere.

Elegant vintage design

Marshall Stockwell er designet i stil med deres ikoniske og meget populære produkter, stilen kan bedst beskrives som særpræget vintage stil fra rockens guldalder. Som eksperterne hurtigt nævner så kunne en af grundene til at vælge at købe denne højtaler være den gennemførte vintage stil, for kan man lide stilen så skal man klart købe denne højtaler. Designet er virkelig gennemført og lavet meget detaljeret for at få den fuldente retro-stil. Eksperterne nævner at Marshall Stockwell’s design nemt kunne gå hen at blive stuens omdrejningspunkt, da det netop er så gennemført og karakteristisk.

Fin afbalanceret lyd med god bas

Eksperterne bag denne bluetooth højtaler test, nævner at Marshall Stockwell producerer en udmærket lyd som er fint afbalanceret i forhold til de forskellige komponenter. Det er let at definere vokal fra den vel doseret bas, da lyden forekommer ren og klar. På Selve højtaleren kan du manuelt bestemme hvor kraftigt bassen skal spille. Det er muligt at spille meget høj musik med denne Marshall Stockwell bluetooth højtaler, man føler lidt at man kan blive ved med at skrue op for volumen. Skruer du helt op for volumen, går det dog udover lydkvaliteten

marshall stockwell bluetooth højtaler, ledning og telefon, hånd

Godt batteri & bluetooth funktion

Eksperterne var efter bluetooth højtaler testen meget begejstret for batterilevetiden på denne Marshall Stockwell trådløse højtaler. Den er nemlig i stand til at afspille musik uafbrudt i hele 25 timer, inden at den igen skal lades op. Dette er meget usædvanligt for en bluetooth højtaler, og derfor forståeligt at det er noget som gør et positivt indtryk på eksperterne. Dette gør også Marshall Stockwell ideel at tage med på farten, det skal dog lige nævnes at højtaleren er lidt tung og desværre ikke er vandtæt.

Udover det gode batteri har Marshall Stockwell også en glimrende bluetooth funktion, som gør det let at forbinde sin smartphone eller tablet med højtaleren. Du kan nu nemt styre højtaleren via din smartphone eller tablet, skift sang skru op og ned for volumen eller tænd og sluk højtaleren ved et enkelt klik. Er man til det gode nostalgiske, er der også rig mulighed for at benytte et jackstik eller knapperne på selve højtaleren. Du kan også besvare og foretage telefonopkald fra denne bluetooth højtaler.

Fordele ved Marshall Stockwell

 • Batterilevetid på hele 25 timer.
 • Elegant & unikt Marshall Design.
 • Fin velbalanceret lyd & doseret bas.
 • Gennemført vintage udseende.
 • Mulighed for betjening med telefonen via bluetooth.
 • Let manuel justerbar bas.
Marshall Stockwell sort - guld, 2 hænder

Marshall Stockwell har følgende mål 14,5 cm x 25,7 cm x 5,1 cm – højtaleren vejer sammenlagt 1,2 kilo. Få flere oplysninger her.

afstandsstykke sort

Libratone TOO

gul stjerne Topscorer hos Chip.de

libratone logo

Der er blevet produceret en fin præsentations video af Libratone TOO du kan se den officielle video ovenover.

Specifikationer af Libratone TOO

Libratone Too bluetooth højtaler sort

Forhandler

                 Pris                                             Levering                                        endelige pris                
                     981 Kr.                                    0 Kr.                                                  981 Kr.

                  1.369 Kr.                                    0 Kr.                                               1.369 Kr.

     Læs Mere

Pris 999 Kr.          |          Levering 0 Kr.

afstandsstykke sort

Pris 1.369 Kr.          |          Levering 0 Kr.

Libratone er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i trådløs lyd. Dette gør de utrolig godt, ja faktisk så godt så det tyske testmagasin Chip.de har givet deres Libratone TOO bluetooth højtaler en flot topscorer. Højtaleren har en lang række fede funktioner blandt andet mulighed for tilkobling af andre Libratone højtalere, så man kan opnå ekstra gode lyd kvaliteter. Du kan også tilkoble hele 2 telefoner til en enkel Bluetooth højtaler. Læs den store Libratone TOO bluetooth højtaler test nedenfor.

Pænt & praktisk design 

Libratone TOO har næsten samme mål som en velkendt vandflaske, dette er der flere gode grunde til. Det er nemlig utrolig nemt at transportere ting som har størrelse som en vandflaske, samtidig har den en smart form for krog som kan hjælpe dig med at holde højtaleren. Som nævnt har højtaleren mange lækre funktioner og en af dem er at den er vandafvisende, hvilket er super smart og praktisk, dette giver dig nemlig mulighed for at tage den med til stranden og mange andre steder.

God batterilevetid & fin lydkvalitet

Libratone oplyser at batterilevetiden på deres Libratone TOO bluetooth højtaler minimum kan afspille musik uafbrudt i hele 12 timer. Men da Chip.de testede batteriet fik det højtaleren til at afspille musik i 20 timer på en enkel opladning, hvilket er ganske imponerende. Men det er ikke kun batteriet som er af høj kvalitet ved denne bluetooth højtaler.

For Chip.dk har naturligvis i deres bluetooth højtaler test også tjekket lydkvaliteten af denne model. Dette var for dem bestemt en positiv oplevelse, højtaleren har en dejlig klar lyd og en dejlig doseret bas, lyden er meget jævn og har ingen udsving så længe du ikke skruer helt op for volumen. For skruer du helt op på max volume kan det ske at lydkvaliteten falder, men højtaleren kan spille meget højt så det bliver formentlig aldrig nødvendigt at skrue helt op for lyden. 

Fordele ved Libratone TOO

 • Glimrende lyd i en vinkel af 360 grader.
 • Mulighed for tilkobling af flere telefoner.
 • Forbind flere Libratone højtalere & opnå bedre lydoplevelser.
 • Libratone TOO er vandafvisende.
 • lækker kraftig & klar lyd.
 • Let at transportere da højtaleren er lille & kompakt.

Som vist på billedet ved siden af, er der mange forskellige måder at transporterer sin bluetooth højtaler rundt på. Det bliver kun lettere når højtaleren også er vandafvisende som denne.

Libratone TOO, cykel med taske og højtaler, skov
afstandsstykke sort

Bang & Olufsen Beoplay P2

gul stjerne 5 ud af 6 stjerner hos Lydogbillede.dk
gul stjerne 5 ud af 6 stjerner hos Computerworld.dk
gul stjerne 4,5 ud af 5 stjerner hos Techradar.com
gul stjerne Anbefalet af Pcmag.com

Officielle introduktions video af BeoPlay P2 fra Bang & Olufsen.

Bang & Olufsen Beoplay P2

Forhandler

                 Pris                                             Levering                                        endelige pris                
                    1.058 Kr.                                    0 Kr.                                               1.058 Kr. 

     Læs Mere

Pris 1.058 Kr.          |          Levering 0 Kr.

Bang & Olufsen BeoPlay P2 lillebroeren til A1

Bang & Olufsen er et meget anerkendt mærke, de har gennem en lang årrække produceret kvalitets højtaler, høretelefoner og fjernsyn. Men i denne bluetooth højtaler test, vil vi fokusere på Bang & Olufsen Beoplay P2. Dette er i gåseøjne lillebroren til den populære højtaler BeoPlay A1.

Der er mange parallel mellem de 2 højtalere, men de er også på flere punkter meget forskellige eksempelvis er BeoPlay P2 en hel del mindre end den populære BeoPlay A1. Dette gør naturligvis også at BeoPlay P2 er en del billigere, faktisk er det en af de billigste bluetooth højtalere fra det berømte mærke Bang & Olufsen. Eksperterne er enige om at denne BeoPlay P2 højtaler er en af de absolut bedste mini højtalere på markedet, som de har lavet en bluetooth højtaler test af.

Eksklusivt, enkelt og elegant design

Bang & Olufsen formår altid at skabe et eksklusivt, enkelt og ikke mindst utrolig elegant design. Højtaleren er som skabt til at transporteres med rundt, og det har helt sikkert også været tanken bag dette design. Den har en lækker sort læder snor som gør det muligt at hænge højtaleren hvor som helst, og bryder elegant designet på en smuk måde. Højtaleren er utrolig enkel, dette giver den på en måde også et eksklusivt udsende, eksempelvis er der kun en enkel knappe på BeoPlay P2 denne bruges til at tænde og slukke højtaleren men også til at oprette forbindelse til bluetooth. Ved at oprette forbindelse til bluetooth kan du styre højtaleren fra din tablet eller smartphone.

Innovativ betjening af højtaleren

Da højtaleren kun har en knap er den naturligvis nød til at kunne skifte sang på en anden måde. Dette har Bang & Olufsen løst ved at opfinde en ny form for betjening. Du skifter nu sang ved blot at ryste et par gange med højtaleren, ønsker du at tænde eller slukke højtaleren skal du blot trykke et par gange på højtalerens gitter. Har du lyst til at ændre denne nye form for betjening, kan du gøre dette via højtalerens applikation. 

BeoPlay P2 bluetooth højtaler test

Glimrende lydkvalitet

Forventningerne til B&O’s højtalere har altid været høje, særligt lydkvaliteten er noget som folk forventer sig noget ekstra af når de ser en Bang & Olufsen højtaler. Denne BeoPlay P2 skuffer bestemt ikke på lydkvaliteten eller noget andet generelt. Når højtaleren ikke er større end den er kan man ikke sætte forventningerne lige så højt som til en stor højtaler. Men eksperterne siger at denne BeoPlay P2 bluetooth højtalerleverer en imponerende lyd. Eksperterne er også enige om at om at højtaleren har den bedste lydkvalitet når den enten hænger eller står, lydkvaliteten falder lidt hvis man ligger den ned.

Fordele ved Bang & Olufsen Beoplay P2

 • Imponerende lydkvalitet.
 • Innovativ betjening af højtaleren.
 • Eksklusivt & elegant design.
 • Opret let forbindelse til bluetooth.
 • Annerkendt B&O højtaler til en god pris.
Se i videoen overfor hvordan du opsætter BeoPlay P2.
 
afstandsstykke sort

JBL Boombox

gul stjerne 4,5 ud af 5 stjerner hos svenske M3
gul stjerne 4 ud af 5 stjerner hos Techradar.com
gul stjerne 4 ud af 5 stjerner hos Pcmag.com
gul stjerne 3,5 ud af 5 stjerner hos Digital Trends

JBL Boombox bluetooth højtaler

Forhandler

                 Pris                                             Levering                                        endelige pris                
                    3.990 Kr.                                    0 Kr.                                              3.990 Kr. 

     Læs Mere

Pris 3.990 Kr.          |          Levering 0 Kr.

Hele 4 hold eksperter har haft lavet en bluetooth højtaler test af JBL Boombox. De har alle haft en god oplevelse med den store JBL Boombox bluetooth højtaler. Eksperterne bekræfter at denne højtaler kan spille højt og at det er muligt at spille musik fra den uafbrudt i et helt døgn. JBL har længe været anderkendt for at lave nogle gode bluetooth højtalere og dette bekræfter disse 4 test at JBL stadig mestre. Der er mange forskellige elementer, som skal være i orden for at en højtaler er god disse har JBL gennem tiden fået lavet godt. Læs med og vi vil gennemgå JBL’s Boombox højtaler, trin for trin så du kan få et overblik over denne højtaler.

Enkelt & kompakt design

JBL Boombox har et utroligt enkelt og kompakt design, højtalerens udsende kan let beskrives som en aflang fodbold med håndtag. Dermed ikke sagt at JBL ikke har kælet for designet, for det har de helt bestemt i toppen af håndtaget er produktnavnet indgraveret. Hvilket er en super sej detalje, håndtaget er virkelig rat at holde rundt om hvilket også er nødvendigt da højtaleren sammenlagt vejer lidt over 5 kilo og er 50 centimeter bred. Men det er alligevel ikke en højtaler som man ønsker at bære rundt på hele dagen, men som Techradar.com skriver så er højtaleren helt perfekt til udendørsbegivenheder, da højtaleren også er vandtæt.

Den forreste del af bluetooth højtaleren er beklædt med funktionelle knapper, ved at klikke på dem kan du tilslutte dig højtaleren via bluetooth,  justere volumen, afspille/pause, skifte sang og aktivere JBL Connect +. Der er også blevet plads til en batteriindikator, som ved hjælp af 5 LED lys viser hvor meget strøm der er tilbage på batteriet. På højtalerens bagside finder vi 2 USB indgange samt en ekstra indgang, der er naturligvis også en stikkontakt. Der er til denne bluetooth højtaler tilknyttet en app som både er tilgængelig til Android og IOS, med denne app kan du justere volumen parre din højtaler med andre og derved opnå en bedre lydoplevelse. Der er flere fede funktioner på appen så den er helt bestemt værd at downloade ned, hvis du køber denne trådløse højtaler.

Afspil god musik i 24 timer

JBL Boombox har et kæmpe stort indbygget Li-ion batteri på cirka 20.000 mAh. Dette gør det muligt at afspille musik i hele 24 timer uden pause, dette er ret vildt. Batterilevetiden er målt ved moderat høj volume og uden opladning af andre enheder via højtalerens USB porte. 

Flere eksperter har rost højtalerens lyd, da den også kan spille virkelig højt. Eksperterne er enige om at højtaleren er bedst til udendørs brug her er lyden klarere og langt mere fuldendt. Særligt højtalerens lyd ved høje toner og bassen generelt, er Pcmag.com ret begejstret over. 

bluetooth højtaler test

JBL Boombox er vandtæt

Højtaleren er blevet godkendt som vandtæt, og har fået tildelt en IPX7 rating. Dette betyder at højtaleren kan nedsænkes, til en meters dybde og være der i en kort periode uden at tage skade. Højtaleren er derfor ideel i nærheden af en pool, du behøver ikke bekymre dig om at få den ind inden det begynder at regne. Højtaleren har også en indbygget mikrofon, denne har eksperterne også kigget på i deres bluetooth højtaler test. Skal man tro hvad de siger og det gør vi naturligvis, ja så skulle mikrofonen virke ganske godt. De kunne forstå hvert et ord som de havde optaget, og den bluetooth indbygget mikrofon leverede en fin lyd.

Fordele ved JBL Boombox

 • Batterilevetid på utrolige 24 timer.
 • Oplad 2 enheder fra højtaleren på samme tid.
 • Højtaleren er vandtæt med rating IPX7.
 • Perfekt til afspilning af musik udendørs.
 • Glimrende bas & lydkvalitet ved høje toner.

Se den seje video af JBL Boombox, oppe i toppen af denne sektion videoen er filmet fra IFA 2017. 

Specifikationer af JBL Boombox

JBL Boombox trådløs højtaler
afstandsstykke sort

Pure Evoke H6

gul stjerne 4 ud af 5 stjerner hos Whathifi.com
gul stjerne 3,5 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com
gul stjerne 88 ud af 100 Good Housekeeping Institute

Pure Evoke H6

Forhandler

                 Pris                                             Levering                                        endelige pris                
                2.409 Kr.                                    0 Kr.                                               2.409 Kr.

     Læs Mere

Pris 2.409 Kr.          |          Levering 0 Kr.

Pure Evoke H6 er en helt og andels almindelig DAB-radio med et moderne klassisk udsende. Denne højtaler har både FM-tuner, DAB-tuner og mulighed for at oprette forbindelse til højtaleren fra smartphones og tablets via den smarte bluetooth funktion. Højtaleren er på mange måder en klassisk gammeldags radio som har fået en moderne opdatering, i form af nymodens funktioner og udstyr. 

Klassisk opdateret design med moderne funktioner

Pure Evoke H6 har et fantastisk udseende, det er klassisk og moderne på en og samme tid. Det er formentlig også et design som dele vandene nogle vil elske det mens andre formentlig ikke syntes synderlig godt om det. Men at designet er moderne og simpelt kan de fleste nok blive enige om. Overfladen er en plastikflade sammen med træ, det er et smukt sammenspild af træ og plastik.

På højtalerens frontside er der en skærm, som viser radiostationernes programinformation, når du lytter til radio. Lige under skærmen er der en række knapper, ved hjælp af disse knapper kan du styre alle indstillinger. Du kan på knapperne justere lydstyrke, finde radiokanal og skifte mellem dem, tænde og slukke højtaleren aktivere bluetooth funktionen og meget mere. For som nævnt tidligere har højtaleren bluetooth, dette gør det muligt at forbinde højtaleren med din telefon eller tablet du kan derved frit vælge hvilken sang du ønsker at høre og fri skifte mellem sangene. Højtaleren har også jackstik, dette er en anden mulighed for at tilkoble sine enheder med højtaleren og derved selv bestemme musikken.

Pure Evoke H6 test

Glimrende lydkvalitet

De 3 hold eksperter som har lavet en bluetooth højtaler test af denne Evoke H6 model fra Pure. Er alle godt tilfredse med lyden og nævner at den har en udmærket og solid lydkvalitet. Whathifi.com fortæller at lyden er solid og høj. 

Eksperterne nævner også at Pure Evoke H6 producerer en fin velbalancerende lyd, med en anstændig mængde detaljer i vokalen. 

Find den bedste pris inden du vælger at købe denne multi højtaler med mange funktioner. Dette er en højtaler som spiller rigtig fint, det er bestemt en højtaler af god kvalitet som også tager sig pænt ud.

Bluetooth tilslutning & batterilevetid

Denne Pure Evoke H6 højtaler, har en ganske glimrende bluetooth funktion og ikke mindst forbindelse. Bluetooth gør det muligt at forbinde enheder, det vil sige at du kan forbinde din højtaler med din telefon og derved afspille den musik du har på telefonen gennem højtaleren. Det tager ingen tid at forbinde de to enheder, du skal nemlig blot finde bluetooth ikonet på din telefon og finde din højtaler efterfølgene de to enheder opretter derefter automatisk forbindelse til hinanden.

Pure Evoke H6’s batterilevetid er ikke synderlig begejstrende, den er flere niveauer under ligende bluetooth højtalere i samme prisleje. Der er dog mulighed for at tilkøbe sig et ChargePark batteri, som vil hæve batterilevetiden gevaldigt og vil muliggøre det foralvor at tage højtaleren med på farten.

Fordele ved Pure Evoke H6

 • Fin trådløs bluetooth forbindelse.
 • Solid lydkvalitet.
 • Gode radio afspilnings funktioner.
 • Moderne klassisk design.
 • Elegant farveskærm.

Specifikationer af Pure Evoke H6

afstandsstykke sort

Bluetooth højtaler test – Kilder vi har gennemgået

Du finder nedenfor alle de kilder vi har gennemgået, for at lave denne store bluetooth højtaler test oversigt.
Ved at klikke på et pågældende link, vil du blive sendt ind til vores kildes bluetooth højtaler test.

afstands streg

Kilder til Bang & Olufsen BeoPlay M5

Dansk flag Jyllands-Posten.dk

Den anerkendte danske avis Jyllands-posten.dk blev grundlagt helt tilbage i år 1871 avisen er i dag en af Danmark’s førende aviser. Journalisterne fra Jyllands-posten.dk arbejder dagligt på at skriver om de vigtigste nyheder, inden for disse emner udland, indland, politik, erhverv, finans, forskning, sport & kultur nogle gange finder de også interesse i emnet forbrugerstof. De har eksempelvis lavet en bluetooth højtaler test af Bang & Olufsen BeoPlay 5. Du kan læse hele testen her.

England flag Which.co.uk

Englands største forbrugermagasin Which.co.uk og hjælper dagligt mennesker verden over med at få den bedst mulige viden om produkter. Which.co.uk tester ofte forbruger produkter, gennem tiden er det blevet til en bred vifte af produkter. De har blandt de mange produkter haft testet Bang & Olufsen BeoPlay 5, du kan læse deres test her.

Vær dog opmærksom på at du for at kunne se testens specifikke resultater, skal du have et abonnement.

afstandsstykke sort

Kilder til JBL Charge 3

Dansk flag Lydogbillede.dk

Den danske teknik & hifi hjemmeside Lydogbillede.dk tester årligt mere end 450 produkter, indenfor kategorien lyd og billede. Denne danske test side, er en af de mest troværdige, de har rigtig meget erfaring med at teste et væld af forskellige elektroniske produkter. Ved at klikke på linket her, kan du læse deres store bluetooth højtaler test af JBL Charge 3.

Vær opmærksom på at du for at læse denne bluetooth højtaler test skal have et abonnement.

sverige flag M3.se

Det svenske teknik magasin M3.se offentligøre ofte nyheder, guides, videoer og ikke mindst tests. Deres indhold omhandler teknik, og de går ofte helt ned i detaljerne når de kigger på produkter. Dette har de også gjort da de lavede deres bluetooth højtaler test af JBL Charge 3, læs hele artiklen her.

amerikanske flag Techradar.com

Den store internationale teknologi hjemmeside Techradar.com koncentrerer sig om deres fokus området, nemlig udviklingen i den teknologiske verden. De skriver om de seneste nyheder, trends, guides, og tests af en række forskellige produkter. Techradar.com har skrevet en JBL Charge 3 test, denne har vi brugt som kilde. Du kan læse hele artiklen lige her.

amerikanske flag Whathifi.com

Whathifi.com er en international hifi hjemmeside, de beskæftiger sig med alt indenfor elektroniske produkter. De troværdige eksperter fra Whathifi.com laver både videoer og skriver artikler om de seneste nyheder  og laver tests, guides og giver gode råd i forhold til elektronik produkter. Whathifi har haft lavet en bluetooth højtaler test af JBL Charge 3, du kan læse hele testen her.

afstandsstykke sort

Kilder til Marshall Stanmore

Dansk flag Meremobil.dk

Hos Meremobil.dk opdaterer de løbende deres læsere, omkring det nyeste indenfor emnet elektronik. Men de laver også anmeldelser af spændende elektronik produkter, de har blandt andet lavet en anmeldelse af Marshall Stanmore. Du kan læse hele bluetooth højtaler testen lige her

Dansk flag Lydogbillede.dk

Hos Lydogbillede.dk har de haft testet den ikoniske Marshall Stanmore bluetooth højtaler. De var så begejstret for højtaleren at de gav den hele 6 stjerner, dette blå stempler Marshall’s højtaler som “Specielt anbefalet” hos Lydogbillede.dk. Du kan læse hele testen lige her.

Dansk flag Ekstrabladet.dk

Ekstrabladet.dk Danmark’s største online avis, har haft testet Marshall Stanmore. Du kan læse hele deres bluetooth højtaler test, af den berømte Marshall Stanmore højtaler lige her.

Norge flag TU.no

Det store norske teknik magasin TU.no har også testet denne Marshall højtaler. De var lige som de andre hold eksperter meget begejstret for højtalere, du kan læse hele testen her.

sverige flag Ljudochbild.se

Den svenske elektronik hjemmeside Ljudochbild.se har lige ledes haft testet Marshall Stanmore bluetooth højtaleren. De var så begejstret for højtaleren at de gav den topkarakterer og blå stemplede den som “specielt anbefalet” du kan læse hele testen her.

England flag Pcmag.com

Hos Pcmag har de lavet en bluetooth højtaler test, af den ikoniske Marshall Stanmore højtaler. Du kan læse hele bluetooth højtaler testen lige her

Tyskland flag Hifitest.de 

Det anerkendte tyske test magasin, har også haft testet Marshall Stanmore. De var meget imponeret over højtaleren og gav den også bedømmelsen  anerkendene bedømmelsen “Spizenklasse” læs hele testen her.

afstandsstykke sort

Kilder til Libratone Zipp Mini

Dansk flag Lydogbillede.dk

Danmark’s absolut største testmagasin inden for lyd og billeder “tv” har haft lavet en  bluetooth højtaler test af Libratone Zipp Mini. Dette resulterede i  en formidabel topkarakter til Libratone af det anerkende testmagasin Lydogbillede.dk du kan læse hele testen lige her.

Tyskland flag Chip.de

Det tyske online magasin Chip.de har tilbage i år 2017 haft testet en lang række højtalere. Her i blandt var også Libratone Zipp Mine og den blev faktisk kåret til den bedste højtaler af alle. Læs hele testen her

afstandsstykke sort

Kilder til MOVEit

Dansk flag Recordere.dk

Den danske elektronik hjemmeside Recordere.dk tester og anmelder forskellige elektroniske produkter. Men de finder på deres hjemmeside også plads til nyheder og artikler, inden for elektronik emnet. Men i deres test afdeling har de haft kigget på denne MOVEit bluetooth højtaler, du kan læse hel testen lige her

Norge flag Tek.no

Tek.no en af de største hjemmesider i Norge indenfor forbrugerteknologi, de laver årligt rigtig mange tests og har blandet andet også haft lavet en støvsuger test. Men i dette indlæg er bet naturligvis deres bluetooth højtaler test af den danske MOVEti bluetooth højtaler vi har haft fokus på. Du kan læse hele testen lige her

afstandsstykke sort

Kilder til Bang & Olufsen BeoPlay A1

Dansk flag Lydogbillede.dk

Danmark’s største test hjemmeside indenfor musik & TV, har lavet en utrolig dybtegående bluetooth højtaler test af Bang & Olufsen BeoPlay A1. Du kan læse hele testen her.

Dansk flag Computerworld.dk

Danmark’s største online computermagasin, har lige ledes haft testet BeoPlay A1. De var meget begejstret for din lille bluetooth højtaler, du kan læse hele testen her.

Dansk flag Mobil.nu

Mobil.nu har haft lavet en samlet bluetooth højtaler test, her testede de hele 6 bluetooth højtalere. Her i blandt var B&O’ BeoPlay A1 du kan læse hele testen her.

sverige flag M3.se

Sveriges store gadget hjemmeside, er kendte for at lave nogle dybdegående og gode tests. De har lavet en stor bluetooth højtaler test, her testede de hele 12 bluetooth højtalere. I blandt de mange trådløse højtalere var Bang & Olufsen BeoPlay A1 du kan læse hele testen her.

sverige flag Aftonbladet

Aftonbladet har haft en af deres junalister til at teste Bnag & Olufsen BeoPlay A1 . Det kom der en rigtig fin test ud af, du kan læse den lige her her.

afstandsstykke sort

Kilder til JBL Clip 2

sverige flag M3.se

Det store online svenske teknikmagasin M3.se er eksperter inden for teknik. De opdaterer deres teknik interesseret brugere om nyheder inden for teknik verdenen. Men de laver også mange test, blandt andet har de lavet en bluetooth højtaler test af JBL Clip2. Du kan læse hele testen her.

England flag Pcmag.com

Pcmag.com er en international hjemmeside som skriver om alt inden for computere, IT, hardware, software og teknologi. De guider forbrugeren rundt i mellem alt den nye teknik, ved at skrive om nyheder, og lave guides. De har efterhånden også fået lavet en lang række test her i bland en test af JBL Clip 2 læs hele testen her.

amerikanske flag Cnet.com

Cnet.com er en international hjemmeside, de har mere end 25 års erfaring med teknik produkter. De beskæftiger sig med nyheder, offentlige forums, guides, videoer og så laver de en hel del tests af forskellige teknik produkter. Cnet.com har blandt andet lavet en bluetooth højtaler test af JBL Clip 2 denne test kan du læse her.

afstandsstykke sort

Kilder til Marshall Stockwell

sverige flag M3.se

Den store svenske teknikside har haft lavet en bluetooth højtaler test af Marshall Stockwell. De har testet både lydkvalitet og materialer, du kan læse hele testen her.

amerikanske flag Techaeris.com

Det store amerikanske teknikmagasin Techaeris.com har haft testet Marshall Stockwell. De har særligt fokuseret på lydkvaliteten, designet batterilevetid og naturligvis pris du kan læse hele testen her.

afstandsstykke sort

Kilder til Libratone TOO

Tyskland flag Chip.de

Det tyske testmagasin Chip.de har lavet en stor samlet bluetooth højtaler test, her gennemgår de 10 forskellige bluetooth højtalere. Libratone klarer denne test bedst Libratone Mini, vinder testen og Libratone TOO får anden pladsen læs hele testen her.

afstandsstykke sort

Kilder til Bang & Olufsen BeoPlay P2

Dansk flag Lydogbillede.dk

Den danske test og anbefalings hjemmeside Lydogbillede.dk som skriver om alt der kan afspille lyd men også om ting der har en skærm. De har blandt andet lavet en lang række bluetooth højtaler tests, eksempelvis en test af Bang & Olufsen BeoPlay P2 læs hele testen her.

Dansk flag Computerworld.dk

Det store danske teknologimagasin Computerworld.dk som høster stor anerkendelse for deres artikler og ikke mindst tests. De har lavet en række tests af forskellige elektronik produkter, de har blandt andet lavet en bluetooth højtaler test af Bang & Olufsen BeoPlay P2 læs testen her

England flag Pcmag.com

Den store engelske hjemmeside Pcmag.com leverer artikler og nyheder indenfor alt der har med computer, teknologi og It at gøre. De forsøger at guide forbrugerne hen til de bedste produkter på markedet, dette gør de også ved at lave forskellige test af elektronik produkter. De har blandt andet haft lavet en bluetooth højtaler test af den populære Bang & Olufsen BeoPlay P2 du kan læse hele testen her.

England flag Techradar.com

Den kæmpe store internationale hjemmeside Techradar.com skriver om alt indenfor teknologi. De har en stor følgerer skare som er meget teknologi interesseret, men de fanger også alle os andre ved blandt andet at teste elektroniske produkter. De har gennem tiden lavet en række bluetooth højtaler test, her i blandt har de haft lavet en bluetooth højtaler test af Bang & Olufsen BeoPlay P2 du kan læse hele testen her.

afstandsstykke sort

Kilder til JBL Boombox

sverige flag M3.se

Den svenske teknik hjemmeside, skriver om alle tænkelige forbrugerprodukter heriblandt bluetooth højtalere. De har blandt andet haft testet JBL Boombox, de gav den 4,5 ud af 5 stjerner du kan læse testen her.

England flag Techradar.com

Det engelske teknikmagasin Tecradar.com skriver glimrende artikler om alt indenfor den teknologiske verden. Men de laver også tests de har blandt andet lavet flere gode bluetooth højtaler test eksempelvis en af JBL Boombox den kan du læse her

England flag Pcmag.com

Hos den store internationale test hjemmeside Pcmag.com skriver de om alt indenfor teknologi, computere, hardware, IT med mere. De laver også en lang række test, gennem tiden er det blevet til en hel del og en af de bluetooth højtalere som de har haft testet er JBL Boombox, denne test kan du læse her.

amerikanske flag Digitaltrends.com

Den amerikanske teknologi hjemmeside Digitaltrends.com skriver om alt inden for den digitale verden. Men de laver også en hel del tests af elektroniske produkter her i blandt bluetooth højtaler, de har naturligvis haft testet JBL Boombox, testen kan du læse her.

afstandsstykke sort

Kilder til Pure Evoke H6

England flag Whathifi.com

Det engelske teknikmagasin Whathifi.com skriver om det nyeste elektronik. Derudover laver de også en del tests, her i blandt har de lavet en bluetooth højtaler test af Pure Evoke H6. Højtaleren fik 4 ud af 5 stjerner, du kan læse hele testen her.

England flagGoodhousekeeping.co.uk

Goodhousekeeping.co.uk er en engelsk hjemmeside, som tester rigtig mange produkter. Eksperterne fra Goodhousekeeping.co.uk har blandt andet haft lavet en bluetooth højtaler test af Pure Evoke H6 de gav højtaleren 88 ud af 100 stjerner læs hele testen her.

amerikanske flag Trustedreviews.com

Den store internationale hjemmeside Trustedreviews.com foretager en række tests af forbruger produkter. De har lige ledes haft testet højtaleren Pure Evoke H6 de gav højtaleren 3,5 ud af 5 stjerner, du kan læse testen her.

afstands streg

Køb din højtaler hos en af følgende butikker:

Vi har under hver bluetooth højtaler test, vist hvor du billigt kan købe højtaleren. Dette for at gøre det endnu lettere for dig som forbruger, at bestille din kommende bluetooth højtaler. Vi vil nedenfor nu skrive lidt om de butikker som vi vil anbefale dig at købe din bluetooth højtaler hos. Der er flere gode grunde til at vi har udvalgt disse butikker. Vi har valgt disse butikker fordi de forhandler højtalerne til de laveste priser, men også fordi at de har rigtig fine anmeldelser på blandt andet TrustPilot. Vi ønsker naturligvis at du skal gå fra vores store bluetooth højtaler test, med en følelse af at du fandt hvad du søgte og at du fik bestilt den bluetooth højtaler som du syntes bedst om. Derfor er det også utrolig vigtigt for os at du ender med at bestille højtaleren hos en troværdig online butik. Nogle steder kan du købe elektronik på faktura.

afstands streg
 • Åbningstider
 • Mandag-Torsdag
 • 08:00-18:00
 • Fredag
 • 08:00-17:00
 • Adresse
 • Østre Stationsvej 1-5
 • Postnummer & by
 • 5000 Odense C
 • E-mailadresse
 • [email protected]
 • Telefonnummer
 • 70 10 12 70
 • CVR.nummer: 35954716
 • Levering
postnord logo
 • Betaling
visa logo
mastercard logo
dankort logo
paii logo
afstands streg
 • Åbningstider
 • Mandag-torsdag
 • 08:30-16:30
 • Fredag
 • 08:30-16:00
 • Adresse
 • Åhave Parkvej 27
 • Postnummer & by
 • 8260 Viby
 • E-mailadresse
 • [email protected]
 • Telefonnummer
 • 88 33 03 30
 • CVR-nummer: 26092183
 • Levering
postnord logo
 • Betaling
visa logo
mastercard logo
dankort logo
visa dankort logo
afstands streg
 • Åbningstider
 • Mandag-torsdag
 • 08:00-17:00
 • Fredag
 • 08:00-16:00
 • Adresse
 • Michael Drewsens Vej 22
 • Postnummer og by
 • DK-8270 Højbjerg
 • E-mailadresse
 • [email protected]
 • Telefonnummer
 • 70 20 50 80
 • CVR-nummer: 18966239
 • Levering
postnord logo
GLS logo
 • Betaling
visa logo
mastercard logo
dankort logo
mobilepay logo
afstands streg
 • Åbningstider
 • Mandag-Fredag
 • 07:00-21:00
 • Lørdag-Søndag
 • 10:00-18:00
 • Adresse
 • Södergatan 22
 • Postnummer og by
 • SE-211 34 Malmö, Sverige
 • E-mailadresse
 • [email protected]
 • Telefonnummer
 • +46 10 703 20 00
 • CVR-nummer: 10168953
 • Levering
postnord logo
DHL logo
 • Betaling
visa logo
mastercard logo
paypal logo
afstands streg
 • Åbningstider
 • Mandag – torsdag
 • 09:30-17:00
 • Fredag
 • 09:30-16:00
 • Adresse
 • Smedeholm 16
 • Postnummer og by
 • 2730 Herlev
 • E-mailadresse
 • [email protected]
 • Telefonnummer
 • 98 18 98 38
 • CVR-nummer: 26572517
 • Levering
postnord logo
DHL logo
 • Betaling
visa logo
mastercard logo
maestro logo
visa dankort logo
dankort logo
visa electron
american express logo
afstands streg
 • Åbningstider
 • e-mail/chat
 • Mandag – torsdag
 • 08:00-16:00
 • Fredag
 • 08:00-15:00
 • Åbning telefon
 • Mandag – fredag
 • 09:00-15:00
 • Adresse
 • Lyngvej 1
 • Postnummer og by
 • 9000 Aalborg
 • E-mailadresse
 • [email protected]
 • Telefonnummer
 • +45 6914 9300
 • CVR-nummer: 34223971
 • Levering
GLS logo
 • Betaling
visa logo
mastercard logo
maestro logo
mobilepay logo
dankort logo
visa electron
american express logo
afstands streg
 • Åbningstider
 • Mandag – fredag
 • 09:00-13:00
 • Adresse
 • Løkkensvej 126
 • Postnummer og by
 • 9800 Hjørring
 • E-mailadresse
 • [email protected]
 • Telefonnummer
 • +45 31260782
 • CVR-nummer: 35842853
 • Levering
postnord logo
 • Betaling
visa logo
viabill logo
mobilepay logo
mastercard logo
maestro logo
dankort logo
american express logo

Overvejelser inden køb af bluetooth højtaler

Der er rigtig mange ting som man bør overveje inden man bestiller en bluetooth højtaler. Der findes nemlig adskillige former for bluetooth højtalere den dag i dag. Det er derfor vigtigt at beslutte sig for hvad højtaleren skal bruges til, skal den eksempelvis være vantæt og kunne tages med til stranden eller skal den være smuk og stå i stuen. Skal den kunne tages med rundt, skal den have et indbygget batteri og have bluetooth funktion, dertil skal du også overveje hvor stor højtaleren skal være og hvor store krav du har til lydkvalitet.

Overvej om højttaleren skal have en indbygget digital assistent, dette er også en måde at fremtidssikre sin højtaler på. For i fremtiden vil du kunne tale til din højtaler og bede den skifte sang og meget andet, lige som vi kender det fra vores smartphones i dag. Højtaleren skal nemlig have en speciel software for at have denne funktion, det er derfor ikke noget du kan tilføje til din bluetooth højtaler.

Det er også vigtigt at overveje om ens kommende højtaler skal kunne afspille musik via Wi-Fi. Der er både fordele og ulemper ved en WiFi højtaler det gode er at du kan bruge din smartphone imens højtaleren spiller musik, du kan også gå lige så langt væk fra højtaleren som du vil, fordi højtaleren er forbundet op på internettet og har derfor altid forbindelse.Men køber du en Wi-Fi højtaler skal du være opmærksom på at flere af dem ikke underbygger en bluetooth funktion, og derfor kun kan afspille musik via Wi-Fi. Alle de bluetooth højtalere som vi har skrevet om i denne Bluetooht højtaler test kan alle afspille musik via bluetooth og tages med rundt fordi de har et indbygget batteri. Læs her mere om hvad du skal overveje, inden køb af en bluetooth højtaler.

Bluetooth højtaler tests fra anerkendte aviser

Nicolai Clausen profil billede

 Nicolai Clausen

 Almindelig forbruger på budget

Lige så længe jeg kan huske, har jeg haft stor interesse for de ting som var de bedste. Det har fulgt mig igennem hele livet, og det vil det formentlig blive ved med. I dag er mit arbejde ganske enkelt at hjælpe helt almindelige forbrugere med at finde de bedste produkter på markedet. Dette gør vi hos TestAvisen.dk ved at indsamle test resultater fra hele verden. Vi viser dig resultaterne fra de mest troværdige testsider let og overskueligt. Se også let hvor du kan købe varen til laveste pris.