Det perfekte tilbehør til haven

Det perfekte tilbehør til haven

ANNONCE

Som haveejer så er der næsten intet bedre, end at sidde i solen på en sommerdag og nyde varmen. At lytte til insekternes summen, dufte det nyslåede græs, mærke solens stråler og muligvis lytte til børnene lege. Men dette kan også blive for meget af det gode.

De seneste par somre har vi haft mere end en hedebølge, og dette kan begrænse din brug af din have på sommerdagene. Samtidig kan solen gøre det næsten ulideligt at være indenfor, når den står ind ad vinduerne og bager.

Og hvad gør man så? Man går på jagt efter en markise!

Dette smarte tilbehør til haven kan skygge for enhver sol, og skærme både dig mod solskoldninger, og dit hjem for at blive overophedet. Markiser fås i mange udgaver og varianter, så det gælder om at find den, der passer lige netop til dine behov. De fleste er fjernstyrede nu til dags, men hvad med længden? Bredden? Og ikke mindst monteringen?

Hos Markiseeksperten står de klar til at hjælpe dig med at træffe det rette valg, når du skal udvælge den rette markise til netop din have. De forhandler kun en model, nemlig Benchmark-markisen, som til gengæld også er den stærkeste på markedet, og kan passe til de flestes behov.

Med egenskaber som en støjsvag motor særligt udviklet til markiser, brugervenlig fjernbetjening, integreret vindsensor, 300 gram/kvm akryldug fra Sattler, og markisearme der kan bære op til 40 kilo pr. arm, så er det et yderst holdbart produkt, som Markiseeksperten tilbyder. Oveni dette, så følger der gratis opmåling med, samt fem års garanti. Det betyder, at du kan få målt op hvilken markise der passer bedst til dit hjem, kvit og frit!

Alle udsatte metaldele er lavet af pulverlakeret aluminium, hvilket betyder, at disse ikke vil ruste – og skulle uheldet være ude, så dækker garantien også rust.

Hvor længe holder sådan en markise så? At anskaffe sig sådan én kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis den kun holder i fem år. Markiseeksperten lover, at både motor, kassette og armene er lavet af en så høj kvalitet, at selv efter 30 år vil produktet fungere upåklageligt.