Ofte stillet spørgsmål

Her på siden kan du læse alle vores FAQ (ofte stillet spørgsmål) vi har gjort det let og overskueligt. Svarende til de forskellige spørgsmål som vi får stillet fra nysgerrige forbrugere er stillet i rækkefølge, det vil sige at de spørgsmål vi oftest får står øverst. Vi håber at du finder svar på dit spørgsmål ved at benytte denne side, skulle det ikke være tilfældet er du mere end velkommen til at kontakte os.

1. hvor indhenter i test resultaterne?

Vi indhenter alle vores test resultater fra troværdige og anerkendte hjemmesider og testmagasiner i nogle tilfælde også fra aviser. Du kan altid se hvilke kilder vi har brugt for at kunne skrive vores store tests. Dette oplyser vi altid i bunden af vores indlæg, som vi eksempelvis har gjort det da vi skrev vores bluetooth højtaler test. Her har vi sat et flag udfor hver kilde så du kan se hvilket land de kommer fra, derudover har vi skrevet lidt om dem og naturligvis indsat et link til hele testen. 

2. hvor finder jeg de forskellige tests?

Dette gør du ved hjælp at vores forskellige kategorier, du finder vores kategorier på alle vores sider både i bunden og toppen af vores hjemmeside. Ved eksempelvis at holde musen over kategorien “husholdning” kommer der flere underkategorier frem en af dem hedder kaffemaskiner. Ved at klikke på eksempelvis kategorien kaffemaskiner vil samtlige tests som vi har skrevet om kaffemaskiner komme frem. Dette gør det let for dig at finde rundt på vores hjemmeside, du har også mulighed for at søge efter en test oppe i højre hjørne af hjemmesiden. 

3. hvordan behandler i mine personligeoplysninger?

Dine personligeoplysninger behandles med dyb respekt, for dig som person. Vi gør meget for at dine oplysninger ikke skal ende i de forkerte hænder. Du kan læse alt om hvilke oplysninger vi indsamler og hvad de bruges til og meget mere under vores side Cookie politik.