Find den bedste og billigste service til din bil

Find den bedste og billigste service til din bil

Din bil skal synes med jævne mellemrum og priser kan variere meget på bilsyn. For at undgå at give for en høj pris på service til din bil burde du forhøre dig omkring og få flere tilbud, for til sidst at vælge det bedste for dig. Det kan du nemt og effektivt gøre på Automekanikere.dk

Det er selvfølgelig for din egen og andre billisters sikkerheds skyld at din bil skal synes med få år imellem. Men det behøver ikke nødvendigvis at være dyrt at syne din bil eller andre køretøj. I samarbejde med Autobutler.dk kan du komme frem til det mest hensigtsmæssige tilbud, både når det kommer til tid, pris og effektivitet.

Inden bilen skal synes burde man få en kompetent mekaniker til at foretage et synstjek. Så får du et overblik over hvilke potentielle mangler eller fejl din bar har, som skal repareres før bilen kan godkendes med det endelige eftersyn.

Med et synstjek vil mekanikeren gå de ting igennem, hvor der kan være potentiale for at det vil forhindre en godkendelse til et bilsyn. Det kan f.eks. være stelnummer, som skal være tydeligt og læseligt. Lys og bremser skal naturligvis være i orden. Dæk og andre elementer bliver også efterset i forhold til funktion og lovkrav.

Hent det bedste tilbud med garanti

Service på bil kan næsten ikke gøres nemmere. Autobutler.dk får tre forskellige mekanikere til at kontakte dig med deres tilbud, som du frit kan vælge imellem. Det er helt uforpligtende og på den måde får du bedre indsigt i, hvordan priserne ligger i området så du undgår at betale overpris.

Med de tre tilbud ved hånden kan du selv vurdere ud fra forskellige parametre. Vil du have det billigste? Eller dén der har fået bedre anmeldelser? Uanset hvad kan du med god fornemmelse i maven vælge ét af tilbuddene. Vi samarbejder nemlig kun med synsvirksomheder, der er blevet kontrolleret af FDM. Det sikrer at kvaliteten er i top.

Med de gratis tilbud kan du spare op til hele 40% på at tage din bil til et bilværksted. Oven i dét er der prisgaranti, så skulle du evt. finde et billigere tilbud hos en anden virksomhed, lover vi at matche prisen.

Kom til værksted før snarere end senere

Hvis din bil kommer galt afsted og får en skade som skal repareres, vil du jo helst gøre det hurtigst muligt. Specielt hvis du er afhængig af dit køretøj, som de fleste er, fordi det for mange er den eneste måde de f.eks. kan komme på arbejde på. Med denne service kan du ikke bare finde det billigste tilbud, du får kun tilbud der kan håndtere din efterspørgsmål øjeblikkeligt.

Selvom det går hurtigt, bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten af servicen. Det kan du være sikker på, for du får 2 års garanti på de reparationer din bil får udført.

Besøg automekanikere.dk hvor du kan finde synshaller der er i nærheden af dig og gå i gang med at hente tre gratis og uforpligtende tilbud på bilsyn.