Find den rette cykel til dig
cykel

Find den rette cykel til dig

Find den perfekte cykel

Rundt omkring i Danmark er vi i de senere år, blevet ramt af en sand sundhedsbølge. Motionscentrene dukker op overalt i det danske land, og motionisterne er på alle danske landeveje.

Cykler er populære som aldrig før, og dette er især på grund af at alle typer og størrelser, kan gribe cyklen og angribe vejen.

Der er dog desværre en opfattelse af at når vi rammer årets fjerde kvartal, så skal cyklen pakkes væk og gå i vinterhi. Dette er dog ikke tilfældet da man sagtens, kan hoppe på cyklen og komme afsted på trods af sne og slud. Dette kan både være på landevejen og i skovens dyb.

Tilpas cyklen præcis til dine behov

Udviklingen i cyklerne i det moderne samfund er fantastisk, og de kan nu tilpasses til lige præcis dine behov. De moderne cykler findes i alle typer, farver, størrelser og til ethvert formål. Tilpasning kan være helt fra hvilken farve stellet skal have, og så nærmest helt ned til hvordan de forskellige typer passer til dit stjernetegn.

Drop bilen

Alt afhængigt hvad cyklen skal bruges til, så er der et hav af forskellige typer cykler.

Det sunde alternativ i dagligdagen, er netop at tage cyklen på arbejde eller i skole, fremfor bilen. Med cyklen som transportmiddel i dagligdagen, vil du hurtigt opleve et frisk pust af energi hver morgen. Derudover er det selvfølgelig også en hjælpende hånd til vores miljø.

Elcykel

Hvis vi starter med den uhørt populære elcykel, så er dette et valg som er perfekt til det daglige brug. Cykeltypen har ses oftest benyttet til transport mellem arbejde eller skole og hjemmet. Med hjælpemotoren gør det cykelturen meget lettere, og ses ofte som en hjælp til de ældre cykelister i trafikken. Men den kan sagtens være et perfekt transportmiddel til alle aldre. Om det er storbyens tætte trafik, eller de ensomme landeveje, så er dette en fremragende transportmulighed. Elcyklerne har dog også en lidt højere pris, end de almene citybikes.

Citybiken er den billigere version af elcyklen, som egentlig har de samme elementer, men blot er uden den elektriske hjælpemotor. Dette er ofte til hverdagsbruget, som et transportmiddel i dagligdagen.

Motion med fart på

Når det kommer til at bruge cyklen, som et redskab til at få motion, så er der igen flere muligheder til hvilken type cykel du skal bruge.

Racercyklen

Racercyklen er nok en af de mest kendte typer, enten fra egne erfaringer, fra hvad vi ser på vejene eller fra Tour De France i tv’et om sommeren. Derfor er racercyklen et utrolig populært valg, når der skal vælges. Racercyklen er ideel til de lange ture på landevejen, med masser af vind i ansigtet. Denne type cykel er også en af dem, hvor der er det største spænd mellem de dyreste og billigste modeller. Heldigvis kan de billigere modeller, sagtens være et perfekt match til dig og dine behov.

En tur på landevejen, kan dog ofte blive længere ture og hurtigt blive tidskrævende. Derfor findes heldigvis andre alternativer, til en hurtigere og mere intens cykeltur.

Mountainbiken

I de senere år, er mountainbiken blevet utrolig populær herhjemme. Med mountainbiken, kan du udforske skovens bakkede og udfordrende terræn. Med intense stigninger og nedkørsler, kan du få en hurtigere og mere intensiv træning på cyklen.

Ligesom med racercyklen, så er det priserne på disse modeller meget svingende, og de billigere modeller, kan sagtens være et perfekt match.

Selvom der kommer frost og mudder, så kan mountainbiken sagtens udfordre skovens terræn.

Alt afhængigt af hvad du ønsker fra en cykel, så kan du finde den perfekte type til lige præcis dine behov og ønsker. Dette kan ske uden at du skal frem med den helt store pengepung.