Find test af produkter online

Find test af produkter online

Inden for alle typer produkter kommer der et utal af forskellige slags og modeller. Her kan det derfor nogle gange være svært at finde det helt rigtige. Men heldigvis findes der forskellige hjemmesider, som tester produkter, ting og tjenester. Det gælder alt fra senge til hårplejeprodukter.  

Mangler man et nyt produkt til håret, er stender en god mulighed. Stender er nemlig forhandler af rigtig mange forskellige mærker indenfor hårprodukter. Derfor er der rig mulighed for at vælge det helt rigtige og passende produkt. Håret er en vigtig del af ens udseende for rigtig mange. Håret tillader en at være kreativ og personlig. Derfor kan man udtrykke rigtig meget i sin frisure.  

Hårets opbygning 

Hårstrå er små follikeller. Disse har hverken nerver eller blod i sig. I princippet er håret dødt. Men dette betyder ikke, at produkter til håret ikke har nogen synlig effekt. Men er håret allerede meget slidt, kan det være svært at kamoflere ved hjælp af hårplejeprodukter. Her handler det om at sørge for at spise en sund og nærende kost med de rigtige vitaminer. 

Den rigtige kost vil nemlig være med til at booste hårvæksten. Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, hvor hurtigt ens hår vokser. Men i gennemsnit vokser det ca. en enkelt centimeter om måneden. Jo ældre man bliver, jo langsommere vokser det. Dette skyldes, at hårsækken krymper i takt med, at man bliver ældre.  

Man er hvad man spiser 

Hårplejeprodukter er ofte gode og kan få håret til at se glansfuldt og sundt ud. Men helt grundlæggende har ens kostvaner størst betydning for hårets sundhed. B-vitaminer og biotion er især gode for håret. Dette er med til at standse udviklingen af hårtab. Derudover er antioxidanter og C-vitaminer også det rene slik for sit hår og sin hårvækst.