Hvad koster det at få lagt epoxygulv?

Hvad koster det at få lagt epoxygulv?

Epoxygulvet er meget populært i de danske hjem, og det er der flere gode grunde til. Materialet er blandt andet rengøringsvenligt, og du kan sætte dit personlige præg på det. Find ud af hvad det koster at få lagt epoxygulv, her! 

Et gulv er basalt i ethvert hjem, men det betyder ikke, at du ikke skal overveje, hvilken slags gulv du helst vil have. Du kan have meget besvær med dit gulv, hvis det er besværligt at gøre rent, eller hvis det hurtigt bliver slidt. Og det kan også blive dyrt! 

Epoxygulv er et godt og smukt alternativ, og det passer perfekt i både køkken og på badeværelset. Det er nemt at lægge, og på sigt vil det med garanti være alle pengene værd. Men hvad koster det så? Læs med og få pris på epoxy gulv.   

Fordele ved epoxygulvet 

Der er mange fordele ved epoxygulv. Det er meget nemt at rengøre, så du skal ikke bekymre dig om pletter, der siver ned og aldrig kommer ud igen. Desuden er epoxy et utroligt slidstærkt materiale, hvilket betyder at det er et levedygtigt gulv, der holder i rigtig mange år. 

Sidst, men ikke mindst kan du gøre meget med epoxygulvet og dets specifikke udseende og fremtoning i netop dit hjem. Det er således lige til at sætte dit personlige præg på gulvet, så det ikke bare bliver epoxy, men det bliver dit helt eget. 

Pris for at få lagt epoxygulv 

Det er som nævnt lige til at lægge epoxygulv, og det er heller ikke urimelig dyrt. Det, du betaler for, er henholdsvis lægning af beton og en fagmand til at udføre arbejdet. En kvadratmeterpris vil sandsynligvis ligge i omegnen af de tusind kroner.  

Har du ikke allerede betongulv, skal du selvfølgelig medregne at få lagt beton, for det gør det en hel del nemmere at få lagt dit nye epoxygulv. Fagmanden vil koste dig et sted mellem femhundrede og tusind kroner, og selvom det kan være fristende at spare det væk, er det ikke den bedste idé. 

Kan jeg selv lægge mit epoxygulv? 

Ja, du kan godt lægge det selv, men det er altså anbefalelsesværdigt at få hjælp af en maler eller en anden fagperson. Hvis du har stort gåpåmod, og måske en smule kendskab til processerne, kan du også selv købe malingen og give det et skud. Men sørg nu for at finde en god guide, fx på internettet, så du ikke går galt i byen.