Investering i Pfizer

Investering i Pfizer

Har du overvejet at købe Pfizer Aktier? Så kan du læse mere om virksomheden herunder.

Pfizer er en børsnoteret virksomhed, og du kan derfor købe deres aktier, på diverse platforme, og pfizers aktie historik har haft noget af en tur over de senere år, først var der et voldsomt boom i 1998, hvor aktien nåede sit hidtil højeste, men så igen i slutningen af 2021 hvor den nåede endnu højere op, grundet deres store popularitet med deres corona vaccine, hvor de fik godkendt vaccinen i flere lande, og solgte enorme mængder af medicinen.

Dette var med at spække godt i kassen, og virksomheden tjente rigtig mange penge, dette gjorde at aktien begyndte at stige, og flere og flere valgte at investere, da de godt kunne se at firmaet nu var på alles læber, og fik rigtig meget medietid verden over. Alt dette hypede aktien, og den steg til lige knap 60USD pr aktie, dette momentum har aktien næsten kunne holde i hele 2022, og har næsten ikke tabt noget af værdien. Pfizer udlodder også udbytte til deres aktionærer, og ligger lige omkring 3%. det er ikke verdens højeste udbytte, men hvis de holder det momentum som de har gjort indtil videre, kunne det godt gå hen og blive en god aktie at have i sin portefølje.


Hvis aktier og investering er noget som interesserer dig, kan du via aktierdk.dk læse mere om aktier og investering samt platforme. Her kan blandt andet nævnes de 2 danske platforme Saxo Investor og Nordnet, som begge tilbyder aktiehandel på diverse børser rundt om i verden. De indberetter begge til SKAT, ved tab og ved gevinst, så her skal man bare tjekke at de tal som bliver indberettet, er de rigtige tal. Der er også udenlandske Etoro platformen, som tilbyder investering i aktier samt kryptovaluta. Etoro indberetter ikke selv til SKAT, men til gengæld er de billigere i kurtage og ved handler. Så her skal man selv indberette sine tab og sine gevinster.