Om os vi er en dansk testside af forbrugervarer:

Om os TestAvisen.dk er en pulserende testside som skriver nyttige tests udfra troværdige kilder, vi refererer altid til alle kilder i vores indlæg. Du kan hos os læse et væld at forskellige forbrugerguids om relevante emner, læs eksempelvis vores opvaskemaskine test. Ved at læse denne test, vil du blive klogere på hvilke bluetooth højtalere som klarer sig bedst i tests lige nu. Vores hjemmeside er i voldsom vækst, antallet af besøgende stiger stødt og vi får mange beskeder fra søde besøgende som er glade for vores samlet lister af tests.

om os Vores ansatte elsker deres arbejde
Vi elsker vores arbejde

Hos TestAvisen.dk elsker vi vores arbejde, fordi arbejdsmiljøet er pulserende og glædeligt, men også fordi at vi føler at det vi laver er med til at hjælpe andre. Det at vi kan være med til at vejlede ganske almindelige forbrugere, er en stor ære men også et stort ansvar. Vi skal hele tiden sikre os at det vi skriver er 100% korret og at de kilder som vi referere til er troværdige. Men dette er noget som vores ansatte er eksperter i, du kan se alle vores medarbejdere nedenfor.

Holdet bag testavisen.dk

Teamet bag TestAvisen.dk er bestående af 4 dygtige og kompetente medarbejdere. De elsker deres arbejde og brænder for at give dig den bedst mulige oplevelse her på vores testside. Vores dygtige marketingchef Kasper Jensen, har fået tildelt den vigtige rolle at vise virksomheden frem udadtil. Det er også oftest ham der står for at opdatere vores sociale profiler, men han er også dygig til at give virksomheden omtale i store medier. Derudover har vi ansat Thomas Pedersen, han er en glimrende webdesigner. Han opgave er at få vores hjemmeside til at fremstå pænest muligt men også sikre at siden virker 100 procent optimalt. Sidst men ikke mindst har vi vores yderst produktive og dygtige skribenter Simone Hansen og Mathias Smith. Det er dem der skriver alle tests, her på vores testside. Det er derfor særligt dem der håber at du finder indholdet på eksempelvis vores støvsuger test interessant.

Forbrugerne er begejstret for vores testside

Vores besøgene er svært begejstret for indholdet på vores testside. Nemlig alle vores dybdegående tests, af helt almindelige forbrugervarer. Dette ses tydeligt på vores officielle Trustpilot side, hvor der kun er positive anmeldelser fra skønne mennesker.  

Følg os på Facebook & Instagram

TestAvisen.dk er online på de sociale medier Facebook og Instagram. Her vil vi løbende dele nyt spændende indhold med jer, alt lige fra nyheder om nye tests og konkurrencer vil blive delt. Klik blot på Facebook & Instagram logoet for at følge med.