Opvaskemaskine Test – Stor Testvinder Guide – Find Den Bedste Opvaskemaskine
opvaskemaskine test

Opvaskemaskine Test – Stor Testvinder Guide – Find Den Bedste Opvaskemaskine

Opvaskemaskine test udført af eksperter

Efter at have forberedt os flere dage forinden, til denne store opvaskemaskine test begyndte vi at skrive indlægget. Vi havde brugt lang tid på at læse opvaskemakine tests fra troværdige og anerkendte testsider som eksempelvis Forbrugerrådet Tænk.dk. Derudover har vi også læst en lang række anmeldelser fra ganske almindelige forbrugere igennem, for at få et indblik i deres oplevelser med de mange forskellige opvaskemaskiner. Ud fra flere dages gennemgang af en lang række opvaskemaskiner tests, har vi skrevet dette dybdegående indlæg om de bedste opvaskemaskiner på markedet netop nu. Find mange andre gode test på Testfabrikken.dk

Denne opvaskemaskine test indeholder:

 • Samlet guide af de bedst anmeldte opvaskemaskiner på markedet.
 • Oversigt over de eksperter som har haft lavet en opvaskemaskine test.

TestAvisen.dk indsamler resultater fra forskellige opvaskemaskine test, lavet i ind og udland. Det vil sige at vi ikke selv tester produkterne, men derimod samler resultater fra uvildige tests. Dette har vi gjort for at give dig et samlet billede, af de bedste opvaskemaskiner på markedet.
Vi analyserer blandt andet opvaskemaskine testresultater fra det danske forbrugerråd Tænk og resultater fra det svenske forbrugerråd Råd & Röns test af opvaskemaskiner.

Opvaskemaskiner i denne test:

 1. Bosch SMU46CB01S
 2. Siemens SN436S05IS
 3. Bosch SMU46CW01S
 4. Electrolux ESF5545LOW

Ved at klikke på en af opvaskemaskinerne ovenover, vil du blive sendt hen til starten af testen. Er du interesseret i at læse en bestemt opvaskemaskine test, kan du hurtigt komme igang med at læse testen.

Opvaskemaskine test
afstandsstykke sort

Bosch SMU46CB01S

gul stjerne  Testvinder hos Råd & Rön 
gul stjerne Mange positive brugeranmeldelser

Se videoen af Bosch SMU46CB01S her fortæller en dygtig medarbejder fra WhiteAway.com hvorfor nettop denne opvaskemaskine er blevet testvinder og meget andet.

Bosch SMU46CB01S opvaskemaskine test

Forhandler

                 Pris                                             Levering                                        endelige pris                
                    3.617 Kr.                                     0 Kr.                                                3.617 Kr. 

                    3.617 Kr.                                     0 Kr.                                                 3.617 Kr.

                    3.617 Kr.                                     0 Kr.                                                 3.617 Kr.

                    3.617 Kr.                                     0 Kr.                                                 3.617 Kr.

                   3.617 Kr.                                      0 Kr.                                                 3.617 Kr.

Pris 3.617 Kr.          |          Levering 0 Kr.

afstandsstykke sort

Pris 3.617 Kr.          |          Levering 0 Kr.

afstandsstykke sort

Pris 3.617 Kr.          |          Levering 0 Kr.

Denne glimrende Bosch SMU46CB01S opvaskemaskine, har eksperterne fra forbrugerorganisation Råd & Rön haft under den helt store lup og lavet en dybdegående opvaskemaskine test. Råd & Rön som på mange punkter minder om det danske forbrugerråd Tænk, som ligeledes tester forskellige produkter og vidergiver resultaterne til alle os almindelige forbrugere. Råd & Rön ente med at kåre denne Bosch opvaskemaskine som testvinder, forbrugerne er formentlig ganske enige for læser man brugeranmeldelser af denne opvaskemaskine er de meget positive og uddeler mange stjerner.  

Elegant & rummelig opvaskemaskine

Bosch har formået at lave en opvaskemaskine som er elegant, rummelig og praktisk på en og samme tid. Opvaskemaskinen er en såkaldt underbygningsopvaskemaskiner, dette betyder at den skal bygges ind under køkkenbordet hvilket ser super godt ud i et moderne køkken. Bosch SMU46CB01S kommer en en flot neutral sort farve, som er let at holde ren og pæn. Opvaskemaskinen er som nævnt ganske rummelig og har plads til hele “13 kuverter” dette er ideelt til en børnefamilie på 4+ familiemedlemmer. Opvaskemaskinen er nemlig smart indrettet med Vario kurvesystem og en højdejusterbar overkurv, dette gør at du altid kan få plads til lidt ekstra opvask. Man kunne måske få tanken at når opvaskemaskinen er så stor så var den ikke så økonomisk i drift. Men dette er ikke tilfældet med denne Bosch opvaskemaskine, den har nemlig fået tildelt energiklasse A++ hvilket er en af de bedste energiklasser indenfor opvaskemaskiner.

Stort udvalg af opvaskeprogrammer

Bosch SMU46CB01S er ganske flot veludstyret med en lang række opvaskeprogrammer, faktisk har den hele 6 forskellige programmer, 3 tillægsfunktioner og 1 specialprogram. Men lad os ligge ud med de 6 opvaskeprogrammer som er intensiv 70 grader, auto 45-65 grader, øko 50 grader, glas 40 grader, 1 time 65 grader og forskyl. Alle disse programmer gør det muligt for opvaskemaskinen at rengøre alt som i fylder i den, vælg blot det rette program og tingene vil komme ud rent.

De 3 tillægsfunktioner er VarioSpeed Plus, HygiejnePlus og ExtraDry. Disse tillægsfunktioner gør det muligt at få klaret opvasken endnu hurtigere og ekstra tørt. Dette er super praktisk efter en fødselsdag eller en hyggelig middag hvor man bare gerne vil have ryddet op i køkkenet. Sidst men ikke mindst har maskinen det såkaldte specialprogram Machine Care, dette program rengøre opvaskemaskinen ved at fjerne kalk og fedt i maskinen.

De nyeste teknologier samlet i en opvaskemaskine

Bosch SMU46CB01S har de nyeste teknologier indbygget, eksempelvis har opvaskemaskinen den nye EcoSilence Drive motorteknologie. Denne teknologi gør motoren lagt mere energibesparende og støjsvag, hvilket er 2 vigtige ting når man skal ud at købe sig en ny opvaskemaskine. Yderligere er denne model udstyret med AquaSensor og MængdeSensor, disse sensorer måler og vurder mængden af opvask i forhold til hvor snavs. Maskinen doserer selv mængden af vand og tage ikke mere end nødvendigt, dette er en smart måde at sparre på vandforbruget i en almindelig husstand.

Bosch SMU46CB01S er også udstyret med en timer, denne viser dig hvornår opvasken er klar så du kan planlægge din tid og hurtigere få ryddet op i køkkenet. Opvaskemaskinen har også AquaStop denne funktion forhindre vandskader og fungerer samtidig også som børnesikring. 

Fordele ved Bosch SMU46CB01S

 • Elegant design & let rengørelig overflade.
 • Plads til opvask fra 13 personer.
 • Økonomisk i drift energiklasse A++
 • 6 opvaskeprogrammer + tillægsfunktioner.
 • Motorteknologi reducerer energiforbrug & støj.
 • Effektiv AquaStop & børnesikring.
 • Vandbesparende opvaskemaskine.

Specifikationer ved Bosch SMU46CB01S

 •  EU energimærkning A++
 • ExtraDry: ekstra grundig tørring af service.
 • SilencePlus: behageligt stille med 46 dB.
 • Glas 40°C program: vasker og tørrer glas yderst skånsomt.
 • Højdejusterbar overkurv: skaber ekstra plads.
 • 7-Segment Display: viser resttiden og standard info.

Find yderligere produktoplysninger her.

Mål for Bosch SMU46CB01S

 • Højde: 81,5 centimeter
 • Maxhøjde: 87,5 centimeter
 • Bredde: 60 centimeter
 • Dybde: 55 centimeter 

Se databladet for Bosch SMU46CB01S

Bosch SMU46CB01S specifikationer
Bosch SMU46CB01S mål
afstandsstykke sort

Siemens SN436S05IS

gul stjerne 4,6 ud af 5 stjerner tildelt af forbrugere.

Se videoen af Bosch SMU46CW01S ovenover, her fortæller en dygtig medarbejder fra WhiteAway.com hvorfor nettop denne opvaskemaskine er værd at købe.

Siemens SN436S05IS opvaskemaskine test

Forhandler

                 Pris                                             Levering                                        endelige pris                
                    4.499 Kr.                                     0 Kr.                                               4.499 Kr. 

                   4.999 Kr.                                     0 Kr.                                                4.999 Kr.

                   4.999 Kr.                                     0 Kr.                                                4.999 Kr.

                  4.299 Kr.                                     0 Kr.                                                 4.299 Kr.

Pris 4.499 Kr.          |          Levering 0 Kr.

afstandsstykke sort

Pris 4.999 Kr.          |          Levering 0 Kr.

afstandsstykke sort

Pris 4.999 Kr.          |          Levering 0 Kr.

Det er desværre ikke alle opvaskemaskiner, som eksperterne kan nå at teste fordi de simpelthen har fortravlt med eksempelvis at lave støvsuger test. Men så er det godt at der sidder trofaste forbrugere og dele deres oplevelse, med en lang række forbrugervarer. Dette er også tilfældet med denne Siemens SN436S05IS opvaskemaskine, en stor mængde personer som selv har købt denne opvaskemaskine har været inde på forskellige hjemmesider og dele deres erfaringer med lige nettop denne opvaskemaskine, og de er alle meget tilfredse og giver i gennemsnit opvaskemaskinen 4,6 ud af 5 stjerner hvilket er super meget. Man kan sige at forbrugerne er de bedste til at test et produkt, fordi de benytter det dagligt. Derfor har vi valgt at tage denne opvaskemaskine med i vores store opvaskemaskine test. 

Underbygningsmodel i energiklasse A+++

Siemens SN436S05IS er en såkaldt underbygningsmodel, hvilket betyder at den er beregnet til at placeres under køkkenbordet og derved blive indbygget i køkkenet. At denne opvaskemaskine er en underbygningsmodel betyder også at den leveres uden topplade, men naturligvis med den fine rustfrie frontplade. 

Kontrolpanelet sidder øverst på opvaskemaskinen og er let og elegant placeret langs håndtager. Derudover er Denne Siemens SN436S05IS opvaskemaskine god for pengepung og miljøet, da den har fået tildelt den absolut bedste energiklasse nemlig A+++. Dette kan spare dig en del penge på strømregningen, særligt set over en længere periode. Men til de miljø bevidste personer i dette land, er denne maskine også helt perfekt for en opvaskemaskine med lavere energiforbrug skal man lede længe efter.

Perfekt opvaskemaskine til den gennemsnitlige familie

Denne Siemens opvaskemaskine egner sig perfekt til en familie på 4+ personer, dette fordi at opvaskemaskinen har plads til “13 kuverter”. Opvaskemaskinens størrelse ligger lige i midten, hvis man sammenligner den med en række andre opvaskemaskiner. Dette gør den til en glimrende opvaskemaskine til den gennemsnitlige familie. 

Smarte programmer & fleksibel indretning

Siemens SN436S05IS har 6 smarte opvaske programmer, intensiv 70 grader, auto 45-65 grader, glas 40 grader, øko 50 grader, 1 time 65 grader og forskyl. Dette er også de 6 mest almindelige opvaskeprogrammer, du er derfor dækket godt ind blot ved at have disse 6 programmer. 

Det skal dog nævnes at der til denne opvaskemaskine er yderligere 3 tillægsfunktioner, VarioSpeed Plus, IntensivZone og HygiejnePlus. De er alle 3 nogle glimrende tillægsfunktioner, VarioSpeed er en “hurtig knap” ved at trykke på den kan du reducere opvasketiden med 66% uden at resultatet forringes. IntensivZone er perfekt til gryder, pander og lasagnefadet, da denne funktion sikre at der vaskes med størst muligt tryk nedefra. Sidst men ikke mindst HygiejnePlus, denne tillægsfunktion er rigtig god mod ting hvor du tænker at der kunne være bakterier på, denne funktion sikre nemlig at der vaskes ved 70 grader, dette er varmt nok til at dræbe 99,9% af alle bakterier. 

Praktisk indretning af opvaskemaskinen

Denne Siemens opvaskemaskine er indrettet super praktisk så du kan få plads til det hele, eksempelvis er der indbygget et VarioFlex kurvesystem og en højdejusterbar overkurv. Den højdejusterbare overkurv kan justeres i 3 niveauer, dette gør det muligt blandt andet at få plads til store tallerkner, gryder og pander. Derudover er der en bestikkurv i underkurven, som du let kan tage op når vaskemaskinen skal tømmes.

Siemens SN436S05IS kommer med en ny udviklet iQdrive motorteknologi, denne sikre en mere støjsvag og energibesparende opvask. Derudover sparer opvaskemaskinen også på mængden af vand via en AquaSensor og MængdeSensor, sensorerne regulere mængden af vand via ved at kigge på mængden af opvask og snavs. Dette betyder at du kan spare penge på vand regningen, fordi der ikke bruges mere end nødvendigt.

Forbrugerne er positivt imponeret

Siemens SN436S05IS begejstre i aller højeste grad de mange forbrugere, og dette på mange parametre. Men de positive funktioner som oftest nævnes er vaskeresultatet, det lave støjniveaue under opvask, fine vaskeprogrammer, men også at opvaskemaskinen virker til at være meget robust og stabil. 

Fordele ved Siemens SN436S05IS

 • Elegant design & smuk overflade af rustfrit stål.
 • Plads til opvask fra 13 personer.
 • Økonomisk i drift energiklasse A+++
 • 6 opvaskeprogrammer + tillægsfunktioner.
 • Motorteknologi reducerer energiforbrug & støj.
 • Effektiv bakterie dræbene funktion.
 • Vandbesparende opvaskemaskine.

Specifikationer ved Siemens SN436S05IS

 •  EU energimærkning A+++
 • VarioSpeed: reducere opvasketiden med op til 66 procent.
 • IntensivZone: Vasker med størst muligt tryk nedefra.
 • HygiejnePlus: vasker ved 70 graders varme & dræber 99,9% bakterier.
 • Højdejusterbar overkurv: skaber ekstra plads.
 • VarioFlex kurvesystem: gør det muligt at flytte bestikkurven.

Find yderligere produktoplysninger her.

Mål for Siemens SN436S05IS

 • Højde: 815 mm
 • Bredde: 598 mm 

Se alle specifikationer for Siemens SN436S05IS

Siemens SN436S05IS specifikationer
afstandsstykke sort

Bosch SMU46CW01S

gul stjerne  Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk
gul stjerne Testvinder hos Råd & Rön

Se videoen af Bosch SMU46CW01S ovenover, her fortæller en dygtig medarbejder fra WhiteAway.com hvorfor nettop denne opvaskemaskine er den rette for dig at købe.

Opvaskemaskine test Bosch SMU46CW01S

Forhandler

                 Pris                                             Levering                                        endelige pris                
                   2.888 Kr.                                     0 Kr.                                                2.888 Kr. 

                   3.483 Kr.                                     0 Kr.                                                3.483 Kr.

                  3.483 Kr.                                     0 Kr.                                                 3.483 Kr.

                  3.174 Kr.                                     0 Kr.                                                 3.174 Kr.
               
                  2.995 Kr.                                     0 Kr.                                                 2.995 Kr.

Pris 2.888 Kr.          |          Levering 0 Kr.

afstandsstykke sort

Pris 3.483 Kr.          |          Levering 0 Kr.

afstandsstykke sort

Pris 3.483 Kr.          |          Levering 0 Kr.

Eksperterne fra henholdsvis Forbrugerrådet Tænk og Råd & Rön er meget begejstret for denne Bosch opvaskemaskine. For hos begge hold eksperter har de haft lavet en opvaskemaskine test af Bosch SMU46CW01S, efter testen kårer de denne opvaskemaskine til testvinder. Når man læser test resultaterne igennem, kan man også godt forstå at nettop denne opvaskemaskine skulle kåres som testvinder. For du får rigtig mange fine funktioner, plads til 13 kuverter og et lavt energiforbrug ved at købe denne opvaskemaskine. Derudover kan den købes meget billigt sammenlignet med andre opvaskemaskiner med samme funktioner, volume og energiforbrug så der er bestemt gund til at overveje om ikke det er denne opvaskemaskine man skulle købe.  

Ideel opvaskemaskine til familien

Denne opvaskemaskine SMU46CW01S fra Bosch’s  serie 4, er på mange måde perfekt til børnefamilien. Dette er der mange grunde til lad os starte med at fortælle at denne model har fået tildelt energimærket A++ dette er det næstbedste energimærke som en opvaskemaskine kan opnå. Køber du en opvaskemaskine som denne med et godt energimærke vil du årligt kunne spare mange penge på din elregning, sammenlignet med hvis du istedet havde købt en med et dårligere energimærke. 

Bosch SMU46CW01S har fået tildelt et rigtig fint energimærke i forhold til opvaskemaskinens størrelse. Den har nemlig kapacitet til at kunne opvaske bestik, tallerkner og glas fra hele 13 person. Hvilket er ganske imponerende, dette gør også opvaskemaskinen ideel til børnefamilien som har meget som skal opvaskes.  

6 forskellige opvaskeprogrammer

Opvaskemaskinen for stor ros for dens evne til at fjerne skidt og snavs, fra både tallerkner, gryder, pander, bestik og glas. Dette er faktisk noget som eksperterne generelt nævner når de laver en opvaskemaskine test af en opvaskemaskine i Bosch 4 serien. Med de mange forskellige opvaskeprogrammer intensiv 70 °C, auto 45-65 °C, øko 50 ° C, glas 40 °C, 1 time 65 °C, forskyl, kan du også let tilpasse opvasken så er du sikret en ren vask når maskinen er færdig. 

Flere nyttige funktioner

Opvasken har som nævnt mange nyttige funktioner, her i blandt Bosch’s berømte VarioSpeed Plus funktion. Denne funktion gør det muligt at forkorte opvasketiden, ved at aktivere VarioSpeed funktionen vasker maskinen op til 3 gange hurtigere. Dette er muligt fordi denne funktion, forkorter tiden på vaskecyklussen og kan derved vaske op til tre gange hurtigere end det normale opvaskeprogram. Derudover har opvaskemaskinen også VarioFlex systemet, dette er Bosch’s bud på en optimal indretning af en opvaskemaskine. Systemet giver nemlig mere plads til service, fordi du kan justere højden på kurvene og derved tilpasse opvaskemaskinens indretning til en specifik opvask.

Opvaskemaskinen har naturligvis også standart funktioner så som mulighed for forskudt start, AquaStop som stopper vasken hvis du kommer til at åbne for opvaskemaskinen inden den er færdig. Derudover har opvaskemaskinen også et stort display som gør det let at styre opvaskemaskinen, her kan du også se hvad klokken er og hvornår opvasken forventes færdig.

Fordele ved Bosch SMU46CW01S

 • Elegant design & smuk let rengørlig overflade.
 • Plads til opvask fra 13 personer.
 • Økonomisk i drift energiklasse A++
 • 6 opvaskeprogrammer + tillægsfunktioner.
 • Motorteknologi reducerer energiforbrug & støj.
 • Vask op til 3 gange hurtigere med VarioSpeed.
 • Effektivt bakterie dræbende program.

Specifikationer ved Bosch SMU46CW01S

 •  EU energimærkning A++
 • VarioSpeed: reducere opvasketiden med op til 66 procent.
 • HygiejnePlus: vasker ved 70 graders varme & dræber 99,9% bakterier.
 • Højdejusterbar overkurv: skaber ekstra plads.
 • VarioFlex kurvesystem: gør det muligt at flytte bestikkurven.

Find yderligere produktoplysninger her.

Mål for Bosch SMU46CW01S

 • Højde: 815 mm
 • Højde max: 875 mm
 • Bredde: 600 mm
 • Dybde: 550 mm

Se produktdatablad for Bosch SMU46CW01S

Bosch SMU46CW01S specifikationer
afstandsstykke sort

Electrolux ESF5545LOW

gul stjerne  Topscorer hos Forbrugerrådet Tænk
gul stjerne Topscorer hos Råd & Rön

Se videoen af Electrolux ESF5545LOW ovenover, her fortæller en dygtig medarbejder fra WhiteAway.com hvorfor nettop denne opvaskemaskine er den rette for dig at købe.

Opvaskemaskine test Electrolux ESF5545LOW

Forhandler

                 Pris                                             Levering                                        endelige pris                
                   4.999 Kr.                                     0 Kr.                                                4.999 Kr. 

                   5.895 Kr.                                     0 Kr.                                                5.895 Kr.

                   5.895 Kr.                                     0 Kr.                                                5.895 Kr.

                  5.895 Kr.                                     0 Kr.                                                5.895 Kr.

                  5.895 Kr.                                     0 Kr.                                                5.895 Kr.

Pris 4.999 Kr.          |          Levering 0 Kr.

afstandsstykke sort

Pris 5.895 Kr.          |          Levering 0 Kr.

afstandsstykke sort

Pris 5.895 Kr.          |          Levering 0 Kr.

Eksperterne fra Forbrugerrådet Tænk og Råd & Rön, er ganske imponeret af denne Electrolux ESF5545LOW efter at have lavet en opvaskemaskine test. Begge hold eksperter giver denne opvaskemaskine anmærkningen topscorer, hvilket naturligvis er det bedste en vare kan opnå i test. Alt er også perfekt på denne opvaskemaskine, men prisen er også derefter. Dette er den dyreste opvaskemaskine i vores store test, men det er formentlig også den bedste.

Økonomisk opvaskemaskine i drift

Ønsker du at have en opvaskemaskine som er billig i drift, og derfor også meget miljøvenlig? Så er denne opvaskemaskine den helt rette for dig. Opvaskemaskinen har fået tildelt energimærket A+++ dette er det absolut bedste energimærke en opvaskemaskine kan opnå. Dette gør også at det årlige energiforbrug ved at benytte denne opvaskemaskine er meget lavt. Faktisk er det årlige energiforbrug estimeret til kun at være 234 kWh, det årlige vandforbrug er også ganske lavt, det er sat til at være 2775 liter. Denne opvaskemaskine har det så kaldte AutoFlex program, dette gør at maskinen selv tilpasser mængden af vand og reducerer energiforruget ved at registrer mængden af service. Så skulle du ikke have nok opvask til at fylde hele opvaskemaskinen, kan du med fin samvittighed starte maskinen.

Når opvaskeprogrammet er færdigt, åbner lugen sig 10 centimeter. Dette er en smart funktion som er med til at mindske elregningen, for ved at åbne lugen tørre servicen naturligt og maskinen bruger derfor ikke strøm for at tørre dit service. Derudover har opvaskemaskinen en autosluk funktion, dette for at maskinen ikke bruger strøm på at stå i en standby funktion. Den smarte åbnings funktion giver denne opvaskemaskine en tørreevne A  og sikre samtidig at du som forbruger slipper for at tørre opvasken. 

Opvaskeprogrammer & smarte funktioner

Denne opvaskemaskine har i alt 6 opvaskeprogrammer, autoflex 45-70 grader, økonomi 50 grader, glasprogram 45 grader, intensiv 70 grader, kvik+ 60 grader og skyl. Dertil følger en lang række smarte funktioner, heriblandt er det særlige kvikprogram, ved at aktiverer denne funktion er det muligt at få vasket service på kun 30 minutter. Dette er en super funktion efter at have haft gæster, da man meget hurtigt kan få ryddet op i køkkenet. Denne model har også funktionen XtraDry, ved at aktivere denne tørrer opvaskemaskinen dit service ekstra godt. Derudover har opvaskemaskinen en så kaldt TimeManager funktion, denne kan halvere vasketiden uden at det har indflydelse på det endelige resultat.

Du kan også via display og knapper indstille, hvornår en givet vask skal starte. Denne funktion giver god mening hvis du ikke ønsker at lytte til støjen fra opvaskemaskinen når du er hjemme, så kan du indstille timeren til at starte opvasken når du eksempelvis er på arbejde.

Praktisk design & støjsvag opvask

Electrolux ESF5545LOW er designet til underbygning, hvilket betyder at den er beregnet til at skulle placeres under køkkenbordet. Elegant og praktiske indretning af opvaskemaskinen, er noget som der er lagt meget arbejde i ved denne opvaskemaskine. Eksempelvis er bestikkurven i underkurven mulig at flytte rundt som man ønsker, dette giver mulighed for lettere at få plads til eksempelvis gryder og pander. Underkurven rummer også 2 rækker nedfældelige tallerkenpinde, som gør det muligt at vaske mange tallerkner på samme tid. Overkurven er indrettet med opklappelige kophylder og bløde gummipinde som forhindrer glas og krus i at vælte og støde sammen. Det er muligt at tilkøbe en særlig glasholder til vinglas. Lydniveauet under opvask er ganske lavt på kun 44 dB(A) til sammenligning, har en almindelig samtale mellem to personer et lydniveau på 60 dB(A).

Fordele ved Electrolux ESF5545LOW

 • Elegant design & praktis indretning.
 • Plads til opvask fra 13 personer.
 • Økonomisk i drift energiklasse A+++
 • 6 opvaskeprogrammer + tillægsfunktioner.
 • Motorteknologi reducerer energiforbrug & støj.
 • Opvask på kun 30 minutter.
 • Strømbesparende tørrefunktion.
 • Timer til indstilling af starttidspunkt for opvask.

Specifikationer ved Electrolux ESF5545LOW

 •  EU energimærkning A+++
 • Kvikprogram: Opvasker på kun 30 minutter.
 • Intensiv opvaskeprogram: vasker ved 70 graders varme & dræber 99,9% bakterier.
 • aftagelig bestikkurv: Flyt bestikkurven & få ekstra plads.
 • Bløde gummipinde forhindre glas & krus i at vælte.
 • Støjsvag opvask: Lydniveauet under opvask er kun 44 dB(A).

Find yderligere produktoplysninger her.

Mål for Electrolux ESF5545LOW

 • Højde: 818 mm
 • Højde max: 880 mm
 • Bredde: 596 mm
 • Dybde: 590 mm

Se produktdatablad for Electrolux ESF5545LOW

Electrolux ESF5545LOW mål
afstandsstykke sort

Opvaskemaskine test – kilder vi har gennemgået

Vi har for at kunne lave denne store dybdegående opvaskemaskine test, naturligvis læst en lang række tests. Derfor har vi samlet alle vores kilder fra både indland og udland nedenfor. Her kan du læse lidt om de forskellige testsider og medier, derudover er der også et link direkte ind til deres opvaskemaskine test. Dette gør vi ved alle tests vi laver blandt andet også vores store støvsuger test.

afstands streg

Kilder til Bosch SMU46CB01S

sverige flag Testet af Radron.se

Den svenske testside Råd & Rön har lige som de mange forbrugere, testet Bosch SMU46CB01S opvaskemaskinen. Du kan læse hele testen lige her.

Dansk flag Testet af almindelige forbrugere

De bedste eksperter er de almindelige forbrugere, derfor har vi valgt at tage deres positive bedømmelser af Bosch SMU46CB01S med i vores opvaskemaskine test. Du kan læse nogle af brugeranmeldelserne her.

afstands streg

Kilder til Siemens SN436S05IS

Dansk flag Testet af almindelige forbrugere

De almindelige forbrugere er de bedste test eksperter, uanset om der er tale om en bluetooth højtaler test, eller en opvaskemaskine test som i dette tilfælde. Vi har derfor valgt at lytte til forbrugerne i denne store test, du kan læse deres anmeldelser her.

afstands streg

Kilder til Bosch SMU46CW01S

Dansk flag Testet af Forbrugerrådet Tænk.dk

Det anerkendte danske testmagasin Forbrugerrådet Tænk.dk har haft denne Bosch opvaskemaskine under luppen. Deres dygtige eksperter var meget begejstret for opvaskemaskinen efter testen, den blev derfor også kårret som testvinder. Læs hele testen her

sverige flag Testet af Radron.se

Den svenske testside Råd & Rön har lige som Forbrugerrådet Tænk, testet Bosch SMU46CB01S opvaskemaskinen. Du kan læse hele testen lige her.

afstands streg

Kilder til Electrolux ESF5545LOW

Dansk flag Testet af Forbrugerrådet Tænk.dk

Det anerkendte og troværdige danske testmagasin Forbrugerrådet Tænk.dk har haft lavet en opvaskemaskine test af denne Electrolux ESF5545LOW. Deres dygtige eksperter var meget begejstret for opvaskemaskinen, den blev derfor kårret som Topscorer. Læs hele testen her

sverige flag Testet af Radron.se

Eksperterne fra den svenske testside Råd & Rön har ligeledes haft, testet denne Electrolux ESF5545LOW opvaskemaskine. Du kan læse hele testen lige her.

afstands streg

Køb din opvaskemaskine hos en af følgende butikker

Vi har under hver opvaskemaskine test, vist hvor du billigt kan købe opvaskemaskinen. Dette for at gøre det endnu lettere for dig som forbruger, at bestille din kommende opvaskemaskine. Vi vil nedenfor nu skrive lidt om de butikker som vi vil anbefale dig at købe din opvaskemaskine hos. Der er flere gode grunde til at vi har udvalgt disse butikker. Vi har valgt disse butikker fordi de forhandler opvaskemaskinerne til de laveste priser, men også fordi at de har rigtig fine anmeldelser på blandt andet TrustPilot. Vi ønsker naturligvis at du skal gå fra vores store opvaskemaskine test, med en følelse af at du fandt hvad du søgte og at du fik bestilt den opvaskemaskine som du syntes bedst om. Derfor er det også utrolig vigtigt for os at du ender med at bestille opvaskemaskinen hos en troværdig online butik.

afstands streg
 • Åbningstider
 • Mandag-Torsdag
 • 08:00-18:00
 • Fredag
 • 08:00-17:00
 • Adresse
 • Østre Stationsvej 1-5
 • Postnummer & by
 • 5000 Odense C
 • E-mailadresse
 • [email protected]
 • Telefonnummer
 • 70 10 12 70
 • CVR.nummer: 35954716
 • Levering
postnord logo
 • Betaling
visa logo
mastercard logo
dankort logo
paii logo
afstands streg
 • Åbningstider
 • Mandag – torsdag
 • 08:00-22:00
 • Fredag – søndag
 • 08:00-22:00
 • Levering
postnord logo
DHL logo
 • Betaling
visa logo
dankort logo
maestro logo
viabill logo
mobilepay logo
afstands streg
 • Åbningstider
 • Mandag – torsdag
 • 08:00-22:00
 • Fredag – søndag
 • 08:00-22:00
 • Adresse
 • Agerbæksvej 21
 • Postnummer og by
 • 8240 Risskov
 • E-mailadresse
 • [email protected]
 • Telefonnummer
 • 89 37 81 00
 • Levering
postnord logo
DHL logo
 • Betaling
visa logo
dankort logo
mastercard logo
viabill logo
visa dankort logo
afstands streg
 • Åbningstider
 • Mandag – torsdag
 • 08:00-22:00
 • Fredag – søndag
 • 08:00-22:00
 • Levering
postnord logo
DHL logo
 • Betaling
visa logo
dankort logo
maestro logo
viabill logo
mobilepay logo
afstands streg
 • Åbningstider
 • Mandag – torsdag
 • 08:00-22:00
 • Fredag – søndag
 • 08:00-22:00
 • Adresse
 • Vestre Strandallé 54
 • Postnummer og by
 • 8240 Risskov
 • E-mailadresse
 • [email protected]
 • Telefonnummer
 • 70 111 000
 • CVR-nummer: 29606889
 • Levering
postnord logo
DHL logo
 • Betaling
visa logo
dankort logo
maestro logo
viabill logo
mobilepay logo

Nicolai Clausen profil billede

 Nicolai Clausen

 Almindelig forbruger på budget

Lige så længe jeg kan huske, har jeg haft stor interesse for de ting som var de bedste. Det har fulgt mig igennem hele livet, og det vil det formentlig blive ved med. I dag er mit arbejde ganske enkelt at hjælpe helt almindelige forbrugere med at finde de bedste produkter på markedet. Dette gør vi hos TestAvisen.dk ved at indsamle test resultater fra hele verden. Vi viser dig resultaterne fra de mest troværdige testsider let og overskueligt. Se også let hvor du kan købe varen til laveste pris.