Prøv kræfter med den populære sportsgren padel

Prøv kræfter med den populære sportsgren padel

Er du som så mange andre blevet bidt af den nye sportstrend padel? Eller måske undrer du dig nysgerrigt over, hvad det er alle taler om? Padel er en sportsgren, der minder om squash og tennis, men er alligevel noget for sig selv.  

Padel er på kort tid blevet en utrolig populær sportsgren. Nogle kalder det paddle tennis, men det korrekte navn er egentlig padel. Hvis du er blevet bidt af padel eller har lyst til at udforske den populære sportsgren, så du kan finde alt, du skal bruge på Padelshoppen.com

En helårssportsgren 

I padel bruger man padelbolde og et padelbat, som mest af alt minder om et forstørret bordtennisbat. Her foregår sporten dog i et glasbur. Derfor kan spille padel hele året rundt, både indendørs og udendørs. Så skal man aldrig tænke på at være afhængig af vejret! 

Ligesom i bordtennis og andre ketchersportsgrene, så gælder det om at vinde point ved at slå bolde over på den anden side af nettet. Det er en dynamisk og aktiv sportsgren, du kan spille med dine venner. Man spiller nemlig altid double, hvilket vil sige, at der altid er to mennesker på hver sin side af nettet. 

En social sport 

Måske er en af grundene til, at padel er blevet så populært, at det er en super social sportsgren. Du kan have sjov med dine venner, samtidig med at du får god motion. Det er nemlig heller ikke særlig svært at lære, så du kan lynhurtigt hoppe med på vennernes sjov, selvom du ikke har erfaring med padel. Samtidig behøver man ikke melde sig ind i en klub, men kan bare booke en bane, når man skal planlægge en aktivitet med vennerne. Det gør det til en super fleksibel sportsgren at flette ind i en travl hverdag.