Den professionelle vinduespudser versus gør-det-selv-manden

Den professionelle vinduespudser versus gør-det-selv-manden

Foråret er over os, og det vil sige, at også forårsrengøring er det. Hele huset skal vendes, hver eneste overflade skal pudses og hver lille krog skal ryddes for støv og sager. Forårsrengøring kræver planlægning, at hele familien er om bord, og at man ikke stopper, før huset skinner. Her er det udvendige på huset altså ingen undtagelse. Taget skal renses for skidt og møg, som der måtte have sat sig på det i løbet af året. Og dine vinduer skal pudses. 

Specielt om foråret er dette vigtigt, da en masse grums fra pollen kan sætte sig på dine vinduer. Det gør, at vinduerne får et mere tåget udseende fremfor de klare glasruder, som gemmer sig under al støvet og pollen. Derfor er det vigtigt, at du får pudset dine vinduer på bedste vis. Men skal man gøre det selv, eller er en professionel vinduespudser bedre til det arbejde?

Et tidskrævende arbejde

Når du skal til at pudse dine vinduer, kan det være en tidskrævende proces. Derfor er der mange, som kun får gjort det årligt. Nogle endda mindre. Det kan også være, at du bor i lejlighed, og derfor ikke har samme mulighed for at pudse dine vinduer så regulært, som hvis du boede i dit eget hus. Heldigvis findes der folk derude, som professionelt gerne vil pudse dine vinduer til en god og fair pris. Desuden kan gør-det-selv-manden heller ikke regne med, at han kan pudse vinduer lige så godt, som den professionelle kan. 

Den professionelle har nemlig alt det rigtige udstyr, som gør, at dine vinduer kommer til at skinne som aldrig før. Han har nemlig materialer, som både skåner og giver et bedre resultat, end det man oftest selv har derhjemme. Hos Clpolering får du rengøring af dine vinduer, som du aldrig har set dem før. Clpolering gør deres arbejde hurtigt og effektivt, og deres priser følger bestemt med. Det vil sige, at du får topkvalitet til billige penge.

Du kan lave en naboaftale med Clpolering, hvor de kommer ud til hele nabolaget og pudser jeres vinduer. Så får I alle en mængderabat og skinnende vinduer året rundt. Dermed er der pludselig incitament for, at man får pudset vinduer mere en blot én gang om året. Clpolering kan også hjælpe dig, som bor i lejlighed, og derfor ikke selv kan pudse dine vinduer. Du kan eventuelt lave en aftale med din boligforening, så hele jeres lejlighedskompleks kan få de reneste vinduer.

Som gør-det-selv-mand

Når du selv skal pudse dine vinduer, kan du risikere at anvende kemikalier, som er dårlige for dine vinduer, og som derved ikke skåner deres glasoverfalde. Der er også en fare for, at du kan få en arbejdsskade, som ikke vil være dækket på samme måde af en forsikring, end hvis du får en professionel til at komme og gøre arbejdet for dig. Men selvfølgelig kan du også spare penge ved at gøre det selv. Det kræver dog tid i hverdagen at pudse vinduer, og hvis ikke i hverdagen, så går det ud over dine weekender. 

Som gør-det-selv-mand skal du selv ud og finde de produkter, der skal anvendes for den bedst mulige rengøring af dine vinduer. Du kan få vejledning til dette på nettet, eller du kan høre andres erfaringer med diverse produkter. Hvis dine vinduer er på første etage, er det også vigtigt, at du har en høj og stabil stige, så du kan nå hvert eneste hjørne på dine øverste vinduer. 

Mere end blot vinduespudsning

Når du bestiller vinduespudsning fra Clpolering, kan du også få en masse andet godt med. De dækker det meste af Danmark, og de sørger nemlig for at rengøre solceller, tage algerne på taget eller udøve fliserensning, og tilmed er deres vinduespudspolering miljøvenlig. Når du som gør-det-selv-mand polerer dine vinduer, er det ikke sikkert, at det kan gøres miljøbevidst. I dag har det aldrig været vigtigere, at man tager de miljømæssige rigtige valg. Desuden kan du også gøre din forårsrengøring til den rene leg ved at få professionelle til at ordne dit tag og dine fliser. 

Så skal du kun bekymre dig om at rydde nydeligt op i hjem, sortere i alle dine ting og få smidt ting ud, som du ikke anvender længere, og som blot samler støv. På en anden side af rengøringen vil du opleve, at du bliver meget gladere for dit hjem. Både udvendigt og indvendigt.