Sådan finder du en god pris på en luft-til-vand varmepumpe

Sådan finder du en god pris på en luft-til-vand varmepumpe

Vil du gerne blive klogere på prisen på en varmepumpe i forhold til din bolig? Det kan være forvirrende at finde rundt i både priser, forbrug og de muligheder som findes og mange vil gerne have et enkelt svar så, at de ved hvad det koster inden, at de tager en beslutning. Læs med her.

Hvad er en luft til vand varmepumpe? Denne varmpumpe er både billig i drift, men er også miljøvenlig. Varmepumpen afgiver ikke meget lyd, og kan med fordel erstattes i stedet for elvarmen og oliefyret. Varmepumpen kan bruges til at opvarme både vand og bolig. Varmepumper er specielt populære i sommerhuse, hvor de også kan bruges som airconditions.

Hvad koster en luft til vand varmepumpe? Det kan variere fra hus til hus, men på amalo.dk kan du lave en konfiguration, hvor du kan indsætte informationer om blandt andet placeringen af din nuværende varmekilde, din varmtvandsbeholder, el tavle og, hvor du gerne vil have placeret din varmepumpens del udenfor.  Det tager cirka 5 minutter at udfylde, og indenfor 24 timer så kan du se din nye varmepumpe luft til vand pris.

En hurtig varmepumpe luft til vand pris

Når du skal i gang med at indtaste dine oplysninger, skal du blot starte med at skrive din adresse.

I forhold til en varmepumpe luft til vand pris, kan der være forskellige grunde til at prisen bliver højere. Hvis man skal have en større varmepumpe, vil der være en højere varmepumpe luft til vand pris. Hvis boligen er stor, kan det måske være nødvendigt med en større varmepumpe. Du vil kunne få hjælp og vejledning i forhold til valg af varmepumpe hvis du er i tvivl.

Andre faktorer er også blandt andet hvad afstanden mellem varmepumpen og centralvarmeopkobling, varmtvandsbeholder og el tavle er. Desuden kan det også være at der skal nedgraves varmerør.

Når du køber en varmepumpe luft til vand igennem amalo.dk så får du en varmepumpe fra Panasonic. Herudover får du både en brugsvandslæsning fra Amalo Smart, eller fra Amalo kombitank. Du får desuden service i forhold til bortskaffelse af fyr blandt andet. VVS og el-installations arbejde er også inkluderet, samt Panasonic Wi-Fi model og op til fem meters rør og kabelføring.