Skab orden i papirerne med magnetlommer
Skab orden i papirerne med magnetlommer

Skab orden i papirerne med magnetlommer

Der findes ikke meget der er bedre, end når man opdager at et skønt produkt kan bruges på alverdens forskellige måder. Det kan simpelthen løse diverse problemer med organiseringen eller andet af ens ting, så du hele tiden har et overblik. Sådan er det med magnetlommer. De er bare et godt lille trick at indføre i ens husholdning og indretning, for det er en utrolig nem måde at holde styr på dine dokumenter.

På kontoret

Inde på dit hjemmekontor kan stakken af forskellige vigtige og mindre vigtige papirer hurtigt vokse sig stor og uoverskuelig. Dette medfører desværre tit at man ender med at miste noget vigtigt og derfor må prøve at få en ny kopi af dette dokument. Ved at tilføje et par magnetlommer til din opslagstavle, vil du nemt kunne tage de vigtigste papirer til side og altid have dem hængende synligt. På den måde kan du nemmere huske at få dem med dig på arbejde, når de skal bruges. Det kan være rart at kunne holde styr på tingen på denne måde og det vil spare dig en masse løben frem og tilbage mens du panisk leder efter disse dokumenter, men egentlig burde være halvvejs på vej til arbejde.

I køkkenet

Har du børn i din familie eller bare en travl hverdag, så kan en magnetlomme ude i køkkenet være en nem måde at anskueliggøre ugens planer og projekter. Børnene kan eventuelt være med til at lave eller udfylde deres eget skema. Hvis du også har en lomme til dine personlige gøremål, behøver den jo ikke kun at indeholde dette. Du kan også bruge den til at opbevarer diverse papirer, dokumenter, kvitteringer eller andet du skal huske i forbindelse med dine aftaler og planer. På den måde er de altid lige ved hånden og kan hjælpe dig til måske at huske at få ordnet disse ting.

Har du rigeligt med plads på opslagstavlen eller køleskabet, så er en magnetlomme også en nem måde at hænge børnenes tegninger op og det gør det nemt at skifte dem ud næste gang de har en med hjem til dig.

På børnenes værelser

Det er også muligt at børnene måske gerne vil have deres planer for ugen til at hænge inde på værelset. Eller måske har de nogle fine tegninger de selv har lavet eller fået i gave som de gerne vil vise frem. Dog er det kun fantasien, og magnetlommer modstands vægt, der ligger grænser for hvad du kan proppe i dem. Tøj til påklædningsdukken, klistermærker, mindre magneter er alle sammen muligheder.